Prințul Albert și Prințesa Charlene, apariție ravisantă împreună! Au purtat amândoi ținute albe

31 iulie, 2023

Prințul Albert și Prințesa Charlene au participat la cea de-a 74-a ediție a Galei Crucii Roșii din Monaco sâmbătă, 29 iulie!

Prințul Albert și Prințesa Charlene la bal (7) jpg

Prințul Albert și Prințesa Charlene au avut o apariție perfectă în Monaco

Cuplul regal a participat sâmbătă la cea de-a 74-a ediție a Galei Crucii Roșii din Monaco, braț la braț, în ținute albe. Prințesa Charlene, în vârstă de 45 de ani, a purtat o rochie albă cu mărgele argintii și mâneci lungi transparente. În ceea ce privește coafura, a ales una fresh, ușor ciufulită, iar în ceea ce privește accesoriile ea a ales o pereche de cercei prețioși.

De partea cealaltă, Prințul Albert a îmbrăcat o jachetă albă de smoching cu o cămașă albă și pantaloni negri. Prințul în vârstă de 65 de ani a adăugat un papion roșu și o batistă în buzunarul de la piept pentru a completa look-ul. 

Gala la care a participat cuplul regal a avut loc la Sporting Club Salle des Etoiles din Monte Carlo. Evenimentul a fost fondat de bunicul prințului, prințul Louis al II-lea Monaca, în 1948.

Prințesa Charlene, apariție recentă, într-o rochie de vampă

Ce-i drept, de multe ori, soția Prințului Albert de Monaco a fost considerată drept „vizionară” de către fanii regali - iar rochia Akris din piele purtată de prințesă la Gala Clubului Allemand International din Monaco nu a făcut excepție, în urmă cu aproape două săptămâni.

Fosta înotătoare olimpică, în vârstă de 45 de ani, a arătat fenomenal într-o rochie de la una dintre brandurile ei preferate, Akris. Având cu un decolteu înalt, rochia realizată din plasă neagră transparentă a fost împodobită cu fâșii din piele mărunțită, care s-au continuat într-o fustă lăcuită lungă. Fanii regali au fost încântați de ținuta din piele aleasă de Prințesa Charlene de Monaco.

"Este o alegere îndrăzneață și asta îmi place. Cred că arată grozav. Și cred că arată foarte fericiți împreună", a scris un fan, în timp ce altul a completat: "Îmi place rochia. Îi pune în evidență umerii atletici. De asemenea, cred că părul ei arată grozav așa". Într-adevăr, de ceva timp, soția lui Albert a ales o nuanță de păr mult mai închisă pentru tunsoarea ei pixie, renunțând la blondul platinat marcă personală.

Charlene Monaco Twitter 2 png

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg