Prințul Andrew, furios că a pierdut gărzile de corp finanțate de contribuabili

28 noiembrie, 2022
andrew-  fergie

Prințul Andrew este furios după ce i s-a spus spus că de luna viitoare va pierde protecția poliției finanțată de contribuabili.

În ciuda faptului că a fost decăzut de îndatoririle sale regale ca urmare a relației sale cu pedofilul miliardar Jeffrey Epstein, Andrew ar vrea să beneficieze în continuare de gărzile sale de corp, care costă aproape 3 milioane de lire sterline pe an.

Se pare că schimbarea vine în momentul în care regele Charles încearcă să se distanțeze de fratele său căzut în dizgrație și să-l țină departe de ochii publicului.

Dar se crede că Andrew este nemulțumit și ar putea încerca să atace decizia prin care îi este eliminată securitatea care îl escortează atunci când părăsește moșiile regale.

Paul Page, un fost ofițer care a servit familia reegală timp de șase ani, susține că Andrew e un „omuleț oribil” care are multe „întrebări la care să răspundă” despre prietenia sa cu Epstein și cu Ghislaine Maxwell.

„Andrew are întrebări la care să răspundă – dar nu cred că va face vreodată asta, pentru că este cine este”, a spus Page pentru The Sun.

„El are titlul în fața numelui său, Ghislaine nu .  Unde este ea? În temniță. Unde este el? Acasă. E un omuleț îngrozit, care nu are respect față de cei de sub el”.

La începutul acestui an, s-a aflat că Prințul are o colecție de ursuleți pe patul său de la Palatul Buckingham și țipă la personal dacă sunt aranjați greșit.

„Poate că au fost cadouri de la fiicele lui sau de la Fergie, dar este totuși ciudat”, a declarat pentru The Sun o persoană din interiorul Palatului.

Andrew a încercat să revină la viața publică, dar cererile lui au fost blocate de Charles și William, care se tem că întoarcerea sa ar arunca monarhia în criză.

Un sondaj recent l-a văzut ca fiind cel mai puțin popular membru al familiei regale, doar 8% din public având o opinie favorabilă despre el.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}