Prințul Andrew, relație nepotrivită cu Ghislaine Maxwell. Ce făceau ce doi pe insula privată a lui Jeffrey Epstein. Mărturisirile unei foste servitoare

30 iunie, 2022
andrew4 jpg

A existat o relație între Prințul Andrew și Ghislaine Maxwell? Cei doi erau de nedespărțit și flirtau când petreceau timp pe insula Little St James din Caraibe deținută de Jeffrey Epstein, susține o fostă servitoare.

Într-un nou documentar, Ghislaine Maxwell: Making of a Monster , Miles Alexander și soția sa, Cathy , care a fost menajeră pe insulă, au început să lucreze pentru Epstein în 1999.

Potrivit celor doi, l-au văzut pe Prințul Andrew vizitând insula de trei ori - prima dată a venit singur, dar în alte dăți venea cu Maxwell- care tocmai a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru că l-a ajutat pe Epstein să abuzeze adolescente.

„Erau prieteni foarte buni, puteai să vezi asta”, au spus ei în documentar. „Obișnuiau să râdă și să se distreze”.

3 printul andrew rusine regala jpg jpeg

Cathy a remarcat că Maxwell și Andrew mergeau împreună să înoate. „Relația lor a fost foarte strânsă”, au spus cei doi. „Andrew era atât de relaxat, încât deschidea ușa bucătăriei unde mă aflam și spunea: „Bine, ce putem mânca?” Era ca și casa lui în multe privințe”.

Prințul Andrew a confirmat că el și Maxwell se cunoșteau, dar bancherul de investiții Euan Rellie, care l-a cunoscut pe Maxwell la facultate, a dezvăluit anterior că avea convingerea că cei doi erau mai mult decât prieteni.

„Ea l-a descris pe Andrew ca fiind prietenul ei, nu al lui Jeffrey”, a susținut Rellie. „Am simțit că prințul Andrew și Ghislaine fuseseră probabil iubiți în trecut. Se simțeau bine unul în compania celuilalt”.



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William, Foto Profimedia jpg
printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg
Regele Philippe al Belgiei si fiica lui, Pintesa Elisabeta  cu Barack Obama   Vlad Vanderkelen, Casa Regala belgiana jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg
Kate Middleton bucle (2) jpg
Prințesa Diana și Prințul william  foto   GettyImages jpg