Prințul Andrew, relație nepotrivită cu Ghislaine Maxwell. Ce făceau ce doi pe insula privată a lui Jeffrey Epstein. Mărturisirile unei foste servitoare

30 iunie, 2022
andrew4 jpg

A existat o relație între Prințul Andrew și Ghislaine Maxwell? Cei doi erau de nedespărțit și flirtau când petreceau timp pe insula Little St James din Caraibe deținută de Jeffrey Epstein, susține o fostă servitoare.

Într-un nou documentar, Ghislaine Maxwell: Making of a Monster , Miles Alexander și soția sa, Cathy , care a fost menajeră pe insulă, au început să lucreze pentru Epstein în 1999.

Potrivit celor doi, l-au văzut pe Prințul Andrew vizitând insula de trei ori - prima dată a venit singur, dar în alte dăți venea cu Maxwell- care tocmai a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru că l-a ajutat pe Epstein să abuzeze adolescente.

„Erau prieteni foarte buni, puteai să vezi asta”, au spus ei în documentar. „Obișnuiau să râdă și să se distreze”.

3 printul andrew rusine regala jpg jpeg

Cathy a remarcat că Maxwell și Andrew mergeau împreună să înoate. „Relația lor a fost foarte strânsă”, au spus cei doi. „Andrew era atât de relaxat, încât deschidea ușa bucătăriei unde mă aflam și spunea: „Bine, ce putem mânca?” Era ca și casa lui în multe privințe”.

Prințul Andrew a confirmat că el și Maxwell se cunoșteau, dar bancherul de investiții Euan Rellie, care l-a cunoscut pe Maxwell la facultate, a dezvăluit anterior că avea convingerea că cei doi erau mai mult decât prieteni.

„Ea l-a descris pe Andrew ca fiind prietenul ei, nu al lui Jeffrey”, a susținut Rellie. „Am simțit că prințul Andrew și Ghislaine fuseseră probabil iubiți în trecut. Se simțeau bine unul în compania celuilalt”.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg