Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, primul an de mariaj. Cum au sărbătorit

Acum un an, Prințul Carl Philip al Suediei își unea destinul cu cel al Sofiei Hellqvist printr-o ceremonie fastuoasă, organizată la capela regală din Stockholm. Acum, la un an de la acest moment, cei doi trăiesc discret aventura de a fi părinți.

Prințul Carl Philip și soția sa, Prințesa Sofia, au împlinit ieri un an de mariaj. Au ales să sărbătorească această zi specială în trei, alături de fiul lor Prințul Alexander, departe de palatul în care locuiesc. Aceștia au fost prezenți la Stenhammar Day, un eveniment organizat de Universitatea Suedeză Agricolă, la Stenhammar Estate.

printii suediei
Așa au sărbătorit primul an de mariaj

De acolo, cei trei au postat o frumoasă fotografie de familie, spre încântarea supușilor lor. În imagine, Prințesa Sofia apare relaxată într-o pereche de blugi și o bluză albă, în timp ce Prințul Carl Philip s-a prezentat la costum. Micuțul Alexander sigur se bucura de un somn în natură, aflându-se în cărucior.

Amintim că săptămâna trecută Prințul Alexander a avut prima lui apariție oficială, la sărbătoare zilei naționale a Suediei.

sofia4-z
Prima apariție publică a Prințului Alexander

foto: Instagram / Getty

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA