Charles a avut o întâlnire emoționantă cu Lilibet. Cum a reacționat Prințul când și-a văzut nepoata

1 iulie, 2022
charles21 jpg

Prințul Charles a fost „foarte emoționat” la prima sa întâlnire cu nepoata Lilibet.

Viitorul rege a întâlnit-o pe fiica Prințul Harry în timpul Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta și se pare că totul a mers bine, în ciuda tensiunii continue dintre tată și fiu.

„Nu o întâlnise pe Lilibet, nepoata lui, așa că a fost emoționant să o vadă pentru prima dată.  A fost un lucru minunat”, a declarat  o sursă regală pentru revista People.

„A fost o vizită fantastică”, a continuat sursa. „Prințul a fost încântat să-și revadă nepotul și să-și cunoască nepoata”. De fapt, a fost minunat să își vadă familia, chiar și într-o scurtă vizită”.

lilibet mica jpg

Lilibet, care s-a născut în California pe 4 iunie 2021, a vizitat pentru prima dată țara tatălui ei. Fratele ei mai mare, Archie, care s-a născut în Marea Britanie pe 6 mai 2019, a plecat de aici când avea șase luni.

„Prințul și ducesa (de Cornwall) au fost absolut încântați să-i vadă”, s-a entuziasmat sursa și, într-un eufemism tipic englezesc, a adăugat că Charles nu își văzuse nepotul „de ceva vreme”.

charles8 jpg

Regina și-a cunoscut strănepoata la scurt timp după ce Prințul Harry și Meghan Markle au aterizat la Londra.

Cuplul din California a făcut o călătorie rapidă și discretă pentru a onora cei 70 de ani ai Reginei pe tron. Au participat la Trooping the Colour, deși nu au apărut pe balcon și au urmărit întreaga manifestare dintr-un birou.

A doua zi, perechea a participat la slujba de la St. Paul, evitând cu grijă contactul vizual cu Ducele și Ducesa de Cambridge.

Sâmbătă, ei au găzduit o petrecere pentru ziua fiicei lor, iar duminică au plecat către casă cu un avion pivat.

Prințul Charles a fost teribil de rănit atunci când fiul și nora lui au părăsit familia regală și s-au mutat în California.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg