Prinţul Charles a fost îndrăgostit de Barbra Streisand?

26 mai, 2016
The Queen & Duke Of Edinburgh Carry Out Engagements In Windsor On Her Majesty's 90th Birthday jpeg

Ne-am obişnuit ca, aproape în fiecare an, să fim bulversaţi de noi dezvăluiri din culisele palatului regal britanic, iar în cel mai recent astfel de volum, denumit în mod foarte inspirat „Game of Crowns“, picanteriile îi au în centru pe Camilla şi pe Charles.

Prince Charles împreună cu Barbra Streisand, în 1994

Însuşi jurnalistul american Christopher Andersen, autorul cărţii, este primul care susţine că viaţa în familia regală britanică este ca o telenovelă fără sfârşit. Şi nu ştim cum se face că tocmai soţia Prinţului Charles („acea femeie îngrozitoare“, cum îi spunea odată regina) are rolul principal în cele mai spumoase intrigi de la palat, care au ajutat-o să treacă din pielea celeilalte femei din mariajul moştenitorului cu Lady Diana în cea a viitoarei regine.

Dar portretul pe care i-l face jurnalistul nu este deloc unul flatant. „S-a învârtit dintotdeauna prin cercuri regale. S-a gândit mereu la ea ca la urmaşa lui Alice Keppel, străbunica ei, care a fost amanta regelui Edward al VII-lea. A fost foarte mândră de acea legătură, s-a lăudat cu asta de când era copil. Asta îşi dorea să fie şi ea: parte din cercul regal, în rolul amantei viitorului rege“, explică Andersen, fost corespondent regal timp de 40 de ani.

Cea mai mare surpriză din această carte este legată, însă, de o slăbiciune de-a lui Charles pentru nimeni alta decât actriţa şi cântăreaţa Barbra Streisand. „Era înnebunit după ea“, a declarat autorul acestei cărţi pentru revista „Closer“, susţinând că Streisand obişnuia să declare, amuzată, că va fi prima prinţesă de origine evreiască.

Camilla ar fi ştiut de febleţea lui Charles

Iar Charles a avut ocazia s-o vrăjească pe seducătoarea vedetă, cu şase ani mai în vârstă decât el, atunci când s-a întâlnit cu ea pentru prima dată, în 1974, la Hollywood.

„A fost un moment ciudat, chiar şi pentru standardele lui Charles. Barbra părea extrem de nervoasă şi îi tot punea întrebări interminabile“, scrie Andersen despre întâlnirea lor, care a durat 20 de minute.

Mult mai târziu, în 1994, cei doi s-au reîntâlnit şi chiar au devenit mai apropiaţi, după ce Babs a participat la o cină de gală în onoarea lui, în Los Angeles, urmată de o întâlnire la ceai la hotelul în care era cazat Charles.

Dacă soţia Diana spunea că n-ar surprinde-o ca Charles să aibă o aventură cu Streisand, Camilla nu a părut deranjată de faptul că americanca i-a picat acestuia cu tronc sau că Charles păstra fotografia înrămată a lui Barbra în biroul lui de la Palatul Buckingham. „Îi plăcea să fie amanta regală. Dacă n-ar fi apărut Camilla, Prinţesa Diana probabil c-ar fi fost încă în viaţă şi căsătorită cu Charles“, concluzionează jurnalistul.

foto: guliver/getty images/rex featuresRecente pe Ok! Magazine

Jazmin Grimaldi   profimedia 0780030888 jpg
regin camilla (5) jpg
Regina Mathilde a Belgiei la maratonul de la Bruxelles   pagina oficiala (1) jpg
confidenta regina camilla (1) jpg
Printul Andrew   profimedia 0662819474 jpg
Printul George, Getty (1) jpg
louis si regele charles (4) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
William și Harry, Getty (1) jpg
Sofia și Letizia GettyImages 1493182926 jpg
Charlene și Albert, Marele Premiu F1 Monaco, 2023, Getty (4) jpg
regele charles (12) jpg
kate  william profi6 jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Regina Rania si nora sa la petrecerea cu henna   pagina oficiala (1) jpg
grace si rainier
Mick Jagger, Prințesa Margaret  foto   GettyImages jpg
Printul Alemayehu al Etiopiei ingropat in capela St George   Profimedia jpg