Prințul Charles a fost îndrăgostit de Barbra Streisand?

Ne-am obișnuit ca, aproape în fiecare an, să fim bulversați de noi dezvăluiri din culisele palatului regal britanic, iar în cel mai recent astfel de volum, denumit în mod foarte inspirat „Game of Crowns“, picanteriile îi au în centru pe Camilla și pe Charles.

Mandatory Credit: Photo by REX/Shutterstock (228608b) Prince Charles and Barbra Streisand Prince Charles meeting Barbra Streisand, London, Britain - 26 Apr 1994
Prince Charles împreună cu Barbra Streisand, în 1994

Însuși jurnalistul american Christopher Andersen, autorul cărții, este primul care susține că viața în familia regală britanică este ca o telenovelă fără sfârșit. Și nu știm cum se face că tocmai soția Prințului Charles („acea femeie îngrozitoare“, cum îi spunea odată regina) are rolul principal în cele mai spumoase intrigi de la palat, care au ajutat-o să treacă din pielea celeilalte femei din mariajul moștenitorului cu Lady Diana în cea a viitoarei regine.

Dar portretul pe care i-l face jurnalistul nu este deloc unul flatant. „S-a învârtit dintotdeauna prin cercuri regale. S-a gândit mereu la ea ca la urmașa lui Alice Keppel, străbunica ei, care a fost amanta regelui Edward al VII-lea. A fost foarte mândră de acea legătură, s-a lăudat cu asta de când era copil. Asta își dorea să fie și ea: parte din cercul regal, în rolul amantei viitorului rege“, explică Andersen, fost corespondent regal timp de 40 de ani.

Cea mai mare surpriză din această carte este legată, însă, de o slăbiciune de-a lui Charles pentru nimeni alta decât actrița și cântăreața Barbra Streisand. „Era înnebunit după ea“, a declarat autorul acestei cărți pentru revista „Closer“, susținând că Streisand obișnuia să declare, amuzată, că va fi prima prințesă de origine evreiască.

WINDSOR, ENGLAND - APRIL 21:  Prince Charles, Prince of Wales and Camilla, Duchess of Cornwall attend a beacon lighting ceremony to celebrate the Queen's 90th birthday on April 21, 2016 in Windsor, England. The Queen will light the principal beacon which will set in train a series of over 1,000 beacons across the country and worldwide.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Camilla ar fi știut de feblețea lui Charles

Iar Charles a avut ocazia s-o vrăjească pe seducătoarea vedetă, cu șase ani mai în vârstă decât el, atunci când s-a întâlnit cu ea pentru prima dată, în 1974, la Hollywood.

„A fost un moment ciudat, chiar și pentru standardele lui Charles. Barbra părea extrem de nervoasă și îi tot punea întrebări interminabile“, scrie Andersen despre întâlnirea lor, care a durat 20 de minute.

Mult mai târziu, în 1994, cei doi s-au reîntâlnit și chiar au devenit mai apropiați, după ce Babs a participat la o cină de gală în onoarea lui, în Los Angeles, urmată de o întâlnire la ceai la hotelul în care era cazat Charles.

Dacă soția Diana spunea că n-ar surprinde-o ca Charles să aibă o aventură cu Streisand, Camilla nu a părut deranjată de faptul că americanca i-a picat acestuia cu tronc sau că Charles păstra fotografia înrămată a lui Barbra în biroul lui de la Palatul Buckingham. „Îi plăcea să fie amanta regală. Dacă n-ar fi apărut Camilla, Prințesa Diana probabil c-ar fi fost încă în viață și căsătorită cu Charles“, concluzionează jurnalistul.

foto: guliver/getty images/rex features

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA