Prințul Charles seamănă pefect cu nepoata Lilibet. Poza care demonstrează asta

13 iunie, 2022
charles20 jpg

În  fotografia publicată de Prințul Harry și Meghan Markle weekendul trecut, Lilibet seamănă izbitor cu bunicul ei, Prințul Charles, când acesta era doar un copil, a declarat un expert regal.

Meghan, în vârstă de 40 de ani, și Prințul Harry , în vârstă de 37 de ani, au sărbătorit prima zi de naștere a lui Lilibet sâmbăta trecută, în timpul vizitei lor în Marea Britanie, în timpul Jubileului de platină. Ducele și Ducesa au publicat apoi o fotografie adorabilă cu Lilibet pentru a marca evenimentul. Poza a fost făcută de un prieten al cuplului, în timpul petrecerii de pe terenul Windsor.

Lilibet a mai fost fotografiată o singură dată. Atunci a apărut pe o felicitare de Crăciun produsă de Harry și Meghan. Lilibet este susținută de Meghan în fotografia de familie, în timp ce Prințul Harry îl îmbrățișează pe Archie.

harry meg archie si lilibet (1) jpg

Dar în noua poză postată, micuța Lilibet seamănă izbitor cu Prințul Charles la aceeași vârstă, susține un expert regal.

Prințul Charles, care a împlinit un an în noiembrie 1949, a apărut într-o ipostază similară cu nepoata sa în 2022, a subliniat profesorul Pauline MacLaran de la Royal Holloway, Universitatea din Londra.

charles1 jpg

Se crede că Prințul Charles și-a cunoscut nepoata, care s-a născut în SUA, în timpul Jubileului.

 „Prințul de Wales este trist că nu a avut ocazia să petreacă timp cu nepoții săi, de care îi este foarte dor”, a declarat o sursă pentru Mirror încă din ianuarie. „Este un bunic fantastic și îi place enorm să joace acest rol. Simte că lipsește ceva din viața lui dacă nu îi cunoaște pe copiii lui Harry”.

lilibet5 jpg

Ducele și Ducesa de Sussex nu au adus-o pe Lilibet în Marea Britanie în escalele lor anterioare la Londra, dar Ducii de Sussex s-au adunat în Capitală pentru Jubileul Reginei.

Archie și Lilibet nu au fost văzuți de public în ultima vreme, așa că poza cu Lilibet marchează o premieră. Purtătorul de cuvânt al cuplului a spus că adorabila poză a fost făcută de fotograful Misan Harriman.

El a participat la ziua lui Lilibet, pe terenul Windsor, săptămâna trecută.

Într-o fotografie separată făcută de Harriman și postată ulterior pe rețelele sale de socializare, Meghan și Lilibet apar alături de familia lui Harriman.

Meghan și Harry s-au declarat „incredibil de emoționați de nenumăratele urări primate de ziua de naștere a fiicei lor” și au publicat o fotografie specială cu Lilibet, care zâmbește candid și poartă o rochiță bleu.

charles32 jpg

La fel ca în fotografia prințului Charles, Lilibet își arată dinți de lapte în timp ce surâde ușor către cameră.

După scurta călătorie în Marea Britanie, soții Sussex s-au întors la casa lor din California cu Archie și Lilibet.Recente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg