Prințul Charles seamănă pefect cu nepoata Lilibet. Poza care demonstrează asta

13 iunie, 2022
charles20 jpg

În  fotografia publicată de Prințul Harry și Meghan Markle weekendul trecut, Lilibet seamănă izbitor cu bunicul ei, Prințul Charles, când acesta era doar un copil, a declarat un expert regal.

Meghan, în vârstă de 40 de ani, și Prințul Harry , în vârstă de 37 de ani, au sărbătorit prima zi de naștere a lui Lilibet sâmbăta trecută, în timpul vizitei lor în Marea Britanie, în timpul Jubileului de platină. Ducele și Ducesa au publicat apoi o fotografie adorabilă cu Lilibet pentru a marca evenimentul. Poza a fost făcută de un prieten al cuplului, în timpul petrecerii de pe terenul Windsor.

Lilibet a mai fost fotografiată o singură dată. Atunci a apărut pe o felicitare de Crăciun produsă de Harry și Meghan. Lilibet este susținută de Meghan în fotografia de familie, în timp ce Prințul Harry îl îmbrățișează pe Archie.

harry meg archie si lilibet (1) jpg

Dar în noua poză postată, micuța Lilibet seamănă izbitor cu Prințul Charles la aceeași vârstă, susține un expert regal.

Prințul Charles, care a împlinit un an în noiembrie 1949, a apărut într-o ipostază similară cu nepoata sa în 2022, a subliniat profesorul Pauline MacLaran de la Royal Holloway, Universitatea din Londra.

charles1 jpg

Se crede că Prințul Charles și-a cunoscut nepoata, care s-a născut în SUA, în timpul Jubileului.

 „Prințul de Wales este trist că nu a avut ocazia să petreacă timp cu nepoții săi, de care îi este foarte dor”, a declarat o sursă pentru Mirror încă din ianuarie. „Este un bunic fantastic și îi place enorm să joace acest rol. Simte că lipsește ceva din viața lui dacă nu îi cunoaște pe copiii lui Harry”.

lilibet5 jpg

Ducele și Ducesa de Sussex nu au adus-o pe Lilibet în Marea Britanie în escalele lor anterioare la Londra, dar Ducii de Sussex s-au adunat în Capitală pentru Jubileul Reginei.

Archie și Lilibet nu au fost văzuți de public în ultima vreme, așa că poza cu Lilibet marchează o premieră. Purtătorul de cuvânt al cuplului a spus că adorabila poză a fost făcută de fotograful Misan Harriman.

El a participat la ziua lui Lilibet, pe terenul Windsor, săptămâna trecută.

Într-o fotografie separată făcută de Harriman și postată ulterior pe rețelele sale de socializare, Meghan și Lilibet apar alături de familia lui Harriman.

Meghan și Harry s-au declarat „incredibil de emoționați de nenumăratele urări primate de ziua de naștere a fiicei lor” și au publicat o fotografie specială cu Lilibet, care zâmbește candid și poartă o rochiță bleu.

charles32 jpg

La fel ca în fotografia prințului Charles, Lilibet își arată dinți de lapte în timp ce surâde ușor către cameră.

După scurta călătorie în Marea Britanie, soții Sussex s-au întors la casa lor din California cu Archie și Lilibet.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg