Prinţul Charles, idilă cu Barbra Streisand. Unde aveau loc întâlnirile de taină

13 octombrie, 2020
1 streisand jpg jpeg

Barbra Streisand este cunoscută pentru muzica şi filmele ei, dar mai puţin pentru aventura cu Prinţul Charles. Cu toate astea, ea a existat.

 Înainte de a se căsători cu prinţesa Diana, Prinţul Charles a avut o viaţă amoroasă destul de plină de evenimente. Înarmat cu farmec regal şi titlul de viitor rege, Prinţul reprezenta o ţintă pentru tot mai multe femei.

Desigur, acum ştim că Camilla Parker Bowles s-a remarcat din restul iubitelor lui, dar se pare că în viaţa Prinţului a mai ars o flacără.

O carte extrem de controversată şi interesantă, Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate and the Throne, explorează relaţia dintre Prinţul de Wales şi o celebră artistă. Autorul său, Christopher Andersen, a intervievat mai mulţi martori ai întâlnirilor Prinţul Charles şi Barbra Streisand şi are multe de spus.

Andersen scrie că Charles s-a îndrăgostit de Streisand cu mult înainte de a se căsători cu Diana. Barbra Streisand şi Prinţul Charles s-au întâlnit pentru prima dată în 1974, pe platourile filmului „Funny Lady”. s-au plăcut, dar nu s-a întâmplat nimic. A fost doar un moment pe care fiul Reginei Elisabeta nu a reuşit să îl uite. După cum ştim, în 1981, Charles s-a căsătorit, dar nu a putut să îşi ignore marea pasiune..

După câte se pare, chiar şi Lady Di  suspecta că între Charles şi Barbra Streisand se întâmpla ceva, pentru că ştia că soţul său nutrea ceva sentimente pentru artistă.

Cei doi s-au revăzut 20 de ani mai târziu de la întâlnirea care le schimbase viaţa, când solista a urcat pe scenă la un eveniment caritabil..

Cu toate astea, cele mai mari indicii care indică o implicare romantică între Charles şi Barbra duc către anul 1994. În acel an, Charles a participat la concertul lui Streisand la Londra, în timpul căruia artista a cântat Someday My Prince Will Come şi, câteva luni mai târziu, cei doi au avut o întâlnire secretă la Hotel Bel-Air, conform cărţii.

Una dintre surse i-a spus lui Andersen că cei doi s-au bucurat de un „ceai privat”, timp în care Barbra şi Charles au mai fost mai mult decât afectoşi unul cu celălalt. În timpul unui concert, Barbra a făcut o glumă despre prima ei întâlnire cu Prinţul. Şi-a amintit cât de nervoasă era şi, cu umorul său characteristic, a mărturisit că, dacă ar fi fost puţin mai relaxată, lucrurile ar fi putut ieşi diferit pentru amândoi

„Dacă aş fi jucat corect cărţile, aş fi putut fi prima prinţesă evreică”, a glumit Barbara la un moment dat.

Se spune că Prinţul de Wales avea un afiş al cântăreţei pe peretele din cameră, dar că în relaţia cu Barbara juca rolul infatatului. În timp ce se iubea cu celebra actriţă, Charles se întâlnea şi cu Camilla Parker-Bowles.

Atât Streisand, cât şi prinţul Charles şi-au găsit sufletele pereche. Streisand este căsătorită cu James Brolin din 1998, iar Charles cu Camilla.Recente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg