Prinţul Charles, întâlnire emoţionantă cu un fost coleg, după 50 de ani

4 aprilie, 2018
charles 4 jpeg

Vizita oficială a Prinţului Charles şi a Camillei, în Australia, a venit cu o surpriză pentru fiul cel mare al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

image

Plecat în Australia pentru a da startul Jocurilor Commonwealth, moştenitorul tronului Marii Britanii a trăit un moment inedit. Când a salutat mulţimea care a venit să-l întâmpine, s-a revăzut cu un fost coleg de şcoală pe care nu-l mai întâlnise de 50 de ani. Camilla şi Charles se aflau la Grădina Botanică a oraşului când prinţul în vârstă de 69 de ani a fost surprins de un prieten din copilărie, Ian Bullock. Cei doi au absolvit aceeaşi şcoală de prestigiu din Australia, în 1964, iar ineditul este faptul că nu s-au mai văzut din adolescenţă.

image

Fotografiile uimitoare de la revedere au fost distribuite de fiica lui Ian, pe reţelele de socializare. Wendy Ryan a declarat pentru Daily Mail Australia că cei doi s-au bucurat de întâlnirea după jumătate de secol: "Au fost la TimberTop Geelong împreună, cu mulţi ani în urmă, poate în jurul anului 1964. Nu au mai ţinut legătura de atunci şi acum au avut o discuţie minunată şi au râs. A fost drăguţ." Prinţul a petrecut două semestre la Timbertop, pe când avea doar 17 ani, acolo întâlnindu-l pe Ian Bullock.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg