Prințul Charles nu o mai scapă din ochi pe Regină. De ce se teme

30 august, 2022
reginaasta jpg

Prințul Charles face vizite regulate la Balmoral, acolo unde se află Regina, pe fondul problemelor de sănătate cu care aceasta se confruntă.

Experții regali susțin că audiențele sunt neobișnuite și sunt puse pe seama îngrijorării Prințului de Wales pentru cea care i-a dat viață, iar asta înainte de câteva săptămâni cruciale, când Regina are iar un rol principal de jucat.

The Sun susține că suverana în vârstă de 96 de ani nu o să părăsească Scoția pentru a numi noul prim-ministru la începutul lunii septembrie.

Confirmarea unui nou prim-ministru este un rol constituțional cheie, dar nu este clar cum va funcționa întreaga poveste în lumina semi-retragerii ei din viața publică.

Regina s-a mutat din Palatul Buckingham la Windsor, ceea ce ridică întrebări suplimentare cu privire la locația în care va avea loc întâlnirea dacă, totuși, aceasta ar urma să se producă.

Nu este clar dacă lui Charles i se va cere să devină deputat așa cum a fost la deschiderea de stat a parlamentului la începutul acestui an.

Regina suferă de probleme de mobilitate de aproape un an, iar tradiționala petrecere de bun venit la sosirea ei la proprietatea scoțiană s-a produs cu ușile închise. Ea nu a fost văzută mergând la biserică duminică, dar este de așteptat să-și facă apariția o apariție la jocurile anuale Braemar de weekendul viitor.

Elisabeta nu a fost fotografiată în public de când a coborât din avion pe aeroportul Aberdeen, pe 21 iulie.

Despre vizitele lui Charles la Balmoral, Ingrid Seward, de la Majesty Magazine, spune: „Este neobișnuit ca Prințul Charles să facă astfel de vizite improvizate pentru a-și vedea mama. Dar Charles este o persoană grijulie – și pe cine altcineva se poate baza, acum că prințul Philip a plecat? Toată lumea crede că se văd în mod normal tot timpul, dar nu e așa. Adesea dă vina pe geografie, pentru că toată lumea este împrăștiată în toată țara”.

Prințul dizgrațiat, Andrew, stă și el la Balmoral . A sosit a doua zi după Regină.

Se spune că mama și fiul ar fi blocați în discuții intense despre viitorul său rol în cadrul familiei regale”.Recente pe Ok! Magazine

charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg