Prinţul Charles şi Camilla, 14 ani de mariaj. Cea mai ruşinoasă conversaţie a lor, ascultată de Prinţesa Diana

8 aprilie, 2019
2 camilla charles profimedia 0221369524 jpg jpeg

Înainte de nunta din 2005, Prinţul Charles şi Camilla Parker-Bowles şi-au consumat idila în spatele porţilor ferecate ale palatelor regale. Toţi ştiau de relaţia lor, însă toţi au păstrat secretul. Până la un moment dat când o conversaţie de-ale lor a ajuns publică.

În ianuarie 1993, un ziar naţional publica o conversaţie telefonică, transcrisă, a celor doi îndrăgostiţi, expunându-l pe moştenitorul tronului britanic într-o ipostază deloc favorabilă. Asta se întâmpla la doar o lună după ce Prinţesa Diana şi Prinţul Charles îşi anunţaseră, oficial, despărţirea, ceea ce a făcut să izbucnească o adevărată criză de imagine la Casa Regală Britanică.

Totuşi, înregistrarea a fost făcută pe 18 decembrie 1989, pe când Charles era căsătorit cu Diana. ”Aş vrea să fiu deasupra ta, jos şi sus, în şi afară. În mod special, înăutru şi afară. (...) Am nevoie de mai multe ori pe săptămână. Aş vrea să trăiesc în pantaloni sau ceva. Mi-ar fi mult mai uşor. Să mă transform într-un ”Tampax” (absorbant).”, i-ar fi zis Charles, la care Camilla a replicat: ”Oh, Charles eşti un idiot. Ce idee minunată!”

7 camilla charles profimedia 0016372335 jpg jpeg

Conversaţia a ajuns, evident, şi la urechile fostei sale soţii, Prinţesa Diana. Potrivit unei mărturisiri făcute de fostul ei bodyguard, Diana a fost pur şi simplu scârbită de ce auzise şi de faptul că Charles s-a pus într-o astfel de postură. ”Este pur şi simplu bolnav”, ar fi repetat Prinţesa Diana vizavi de referinţa cu ”tamponul” din conversaţia lui Charles cu amanta lui, Camilla Parker-Bowles.Recente pe Ok! Magazine

charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg