Prințul Gabriel al Belgiei urmează tradiția regală începută de Prințesa Elisabeta

27 iulie, 2022
print9 jpg

Prințul Gabriel al Belgiei urmează să urmeze o tradiție regală începută de sora sa mai mare, Prințesa Elisabeta.

Prințul este cel de-al doilea copil și primul fiu al regelui Filip și al reginei Mathilde a Belgiei, ceea ce trece pe locul doi pe linie la tron. Tânărul regal în vârstă de 18 ani urmează să se înscrie la Academia Militară Regală (ERM) din Bruxelles luna viitoare.

A trecut prin toate testele de admitere, care au inclus un examen medical, un test psihologic și teste sportive. De asemenea, a promovat examenele de matematică și examenele de limbă, care au inclus franceză și olandeză.

La Academia Militară, Prințul se va pregăti în științe sociale și militare.

Prințesa Elisabeta, sora sa mai mare, s-a înscris anterior la academie în 2020 pentru a studia Științe Sociale și Militare.

După încheierea pregătirii sale militare în vara anului 2021, ea a primit apoi un loc pentru a studia la Lincoln College din Oxford în toamna următoare.

print10 jpg

Prințul Gabriel și-a încheiat pregătirea la National Mathematics & Science College din Warwickshire, după ce și-a început studiile acolo în septembrie anul trecut.

În 2021 a absolvit Școala Internațională din Bruxelles, o școală privată de limbă engleză și va începe la ERM la doar câteva zile după ce va împlini 18 ani.

Prințesa Elisabeta, în vârstă de 20 de ani, este următoarea la rândul său la tron ​​și în iunie și-a reprezentat pentru prima dată tatăl la un eveniment străin.

Viitoarea regină a mers la cina de gală pentru aniversarea de 18 ani a Prințesei Ingrid Alexandra a Norvegiei, la Oslo, pe 17 iunie.

Prințesa Elisabeta i s-a alăturat și mama ei, regina Mathilde.

Fotografia care marcheză acest eveniment a fost făcută înainte de cină.

Poza îi prezenta pe Prințesa Amalia a Țărilor de Jos, 18 ani, Prințesa Elisabeta, Prințesa Estelle a Suediei, 10 ani, Prințesa Ingrid Alexandra și Prințul Charles de Luxemburg, 2 ani.Recente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg