Prințul George a împlinit 11 ani astăzi! Ce semnificație puternică are ziua în care el s-a născut

22 iulie, 2024

Astăzi, 22 iulie, Prințul George a împlinit 11 ani! El e băiatul cel mare al lui Kate Middleton și al Prințului William!

Printul George, Getty (1) jpg

Prințul George seamănă cu părinții săi, Prințul și Prințesa de Wales, în multe feluri, a dezvăluit astrologul regal și fosta confidentă a Dianei, Prințesa de Wales, Debbie Frank. Vorbind în exclusivitate pentru publicația Hello Magazine, Debbie a explicat că Prințul George, care a împlinit astăzi 11 ani, seamănă cu părinții săi fiind un băiețel „sensibil” și „foarte responsabil”. Dar personalitatea lui a fost literalmente scrisă în stele.

Născut la 22 iulie 2013, la ora 16.24, Prințul George este un rac tipic, o „zodie super-sensibilă”, a spus Debbie. „Este empatic, grijuliu și darnic”, a spus ea.

„Timid” ca tatăl său William

„În multe feluri, seamănă cu răposata sa bunică și cu tatăl său, ambii raci care îți intră imediat la inimă. Asemănarea sa cu Prințul William provine din faptul că sunt în aceeași zodie.

Astfel, persoanele din zodia Rac pot fi autoprotectoare, în special în ceea ce privește viața de familie, scufundându-se în cochilia lor. Înaintând rapid în vârstă, s-ar putea să îl vedem pe George ieșind din cochilia sa. Atât Prințesa Diana, cât și Prințul William au fost timizi în tinerețe și totuși amândoi au înflorit în rolurile lor regale”, mai zice astrologul.

Seamănă și cu mama Kate Middleton

În timp ce are o afinitate clară cu tatăl său, „responsabilul” George seamănă cu mama sa Kate în alte moduri, a spus Debbie. „Mama sa, prințesa Kate, s-a născut sub semnul Capricornului. Graficele lor sunt inversate, George fiind zodia Racului cu Luna în Capricorn, iar Kate fiind Soarele în Capricorn, Luna în Rac - creând un flux de energie pozitivă și magnetică între ei.

Amândoi au Soarele și Luna în aspect cu planeta Saturn, care le impune sarcini, indicând o natură extrem de responsabilă.”

Cât despre cum va fi George ca rege atunci când va urca pe tron după tatăl său, Debbie a prezis: „George va fi mai degrabă o persoană cu inimă decât cu cap. El nu are nicio planetă în semnele de aer, ceea ce înseamnă că se va baza mai degrabă pe instinct decât pe rațiune”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (2) jpg
Kate Middleton mâncând, Profimedia (4) jpg
Harry la surfing png
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei la Centrul Pompidou din Paris   profimedia 0921713475 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Kate, William și Harry, Foto Getty (5) jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Printesa Diana si mama ei vitrega Raine GettyImages 1167027476 jpg
Regina Letizia si sora sa, Telma Ortiz   Profimedia 3 jpg
Ducesa de Edinburgh în verde lime, X (2) png
FotoJet Will jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
meghan harry 2021 gettyimages jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
botezul fiului lui Nicolae al Romaniei Mihai al Romaniei Alina Maria Elisabeta Karina (47) jpg
Majestatea Sa Margareta la dineul centenarului relatiilor cu Elvetia   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
cel de al patrulea nepot pentru Principesa Elena, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nascut de Elisabeta Karina, sora lui Nicolae al Romaniei   Casa Majestății Sale 2 jpeg
Nunta Prințesei Eugenie, Getty (1) jpg