Prinţul George are un sport preferat! Ducesa de Cambridge îi dă lecţii!

1 noiembrie, 2017
printul george3 jpeg

Prinţul George a moştenit apetitul pentru sport de la părinţii sai. Mama sa, Ducesa de Cambridge, a dezvăluit, în cadrul unui eveniment oficial de ieri, că micuţul vlăstar regal doreşte să ia lecţii şi că şi-a ales deja un sport favorit.

Kate vrea să-i dea lecţii de tenis fiului său

Kate Middleton a povestit că fiul său a dezvoltat o pasiune pentru tenis, ieri, la evenimentul organizat de Lawn Tennis Association, unde s-a întâlnit şi cu tenismena Johanna Konta, nr. 1 în Maria Britanie. Ducesa a dezvăluit că George îşi doreşte cu ardoare să joace tenis, aşa că s-a gândit să-i dea chiar ea lecţii, din moment ce şi ea e pasionată de acest sport.

Singura problemă e că fiul său are doar patru ani, aşa că e destul de greu să-l înveţe. De aceea, i-a cerut sfatul antrenorului Sam Richardson de cum să-l ajute pe fiul său să-şi dezvolte pasiunea. ”Mi-a spus că, momentan, George vrea doar să lovească mingea. Voia să ştie cum poate să-l ajute, mai ales că, la vârsta aceasta, îi e destul de greu să nimerească mingea. Mi-a zis că el chiar e interesat, dar că se concentrează prea mult pe lovitul mingii”, a relatat antrenorul discuţia cu Ducesa de Cambridge.

E pasionat de tenis

Sam Richardson a mărturisit că Ducesa de Cambridge s-a consulatat vizavi de această problemă şi cu mama lui Andy Murray. ”Mi-a spus că a vorbit cu Judy Murray şi că aceasta i-a sugerat să îndepărteze racheta pentru o vreme, şi să se distreze cu noţiunile de bază. Însă, George vrea să ţină racheta în mână cât face aceste lucruri”, a mai dezvăluit Sam.

Aşadar, viitorul rege ar putea începe, cât de curând, lecţiile de tenis şi, cu puţin antrenament, chiar să devină un jucător talentat, dat fiind faptul că genetica îl ajută!



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg