Prințul George, "confuz și enervat" din cauza unei sarcini la școală! Ce a pățit viitorul rege

4 august, 2023

Prințul George a luat parte la o activitate școlară care l-a enervat profund! Despre ce e vorba?

Printul George, Getty (1) jpg

Prințul George, în vârstă de 10 ani, se bucură în prezent de o binemeritată vacanță de vară alături de frații săi, Prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani, și Prințul Louis, în vârstă de cinci ani. Dar, în timpul școlii, el a avut o activitate care i-a creat o stare profundă de frustare.

Anul trecut, copiii familiei regale au început școala la unitatea de învățământ Lambrook, deoarece întreaga familie s-a mutat de la Palatul Kensington din Londra la Adelaide Cottage în Windsor. Cu un an în urmă, Prințul William a și dezvăluit că Prințul George, băiatul său cel mare, a participat la sesiuni de strângere de gunoaie, ceea ce i-a provocat sentimentul de frustare cu privire la starea planetei, scrie The Express.

El a declarat pentru un podcast BBC în 2021: „Deci, George, la școală, a făcut recent activități de colectare a deșeurilor și nu mi-am dat seama, dar vorbind cu el zilele trecute, el arăta deja că devenea puțin confuz și un pic cam enervat de faptul că au ieșit să strângă deșeuri într-o zi și apoi, a doua zi, au făcut același traseu, la aceeași oră și au adunat din nou cam aceleași deșeuri.

Și cred că încerca să înțeleagă cum și de unde a venit totul. Nu putea să înțeleagă, era ceva de genul: "Ei bine, am curățat asta. De ce nu a dispărut?"". Prințul William a fost foarte vocal în ceea ce privește schimbările climatice și problemele de mediu. El a mai adăugat că era îngrijorat că Prințul George și generația sa ar putea să mai vorbească din ce în ce mai des despre schimbările climatice în deceniile următoare. „Acum vine o a treia generație care trebuie să accelereze și mai mult prevenirea.

Și știți, pentru mine, ar fi un dezastru absolut dacă George ar sta aici și ar vorbi cu dumneavoastră sau cu succesorul dumneavoastră, peste 30 de ani, indiferent, spunând același lucru, pentru că până atunci va fi prea târziu”.

După ce va absolvi școala Lambrook, Prințul George și, mai târziu, Prințul Louis vor călca, cel mai probabil, pe urmele tatălui lor și vor merge la Colegiul Eton de la vârsta de 13 ani.

Prestigioasa școală costă 48.501 lire sterline pe an și a fost înființată de regele Henric al VI-lea în 1440. Ea numără și alți absolvenți regali, cum ar fi Prințul Harry, Prințul William de Gloucester, Ducele de Kent, precum și Sam și Arthur Chatto.

Foto> Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg