Prințul George, de mână cu Kate și William în prima zi de școală. Totul despre școala de elită pe care o va urma!

Mai sunt doar câteva zile până se va da startul unui nou an școlar, iar pregătirile sunt în toi la Palatul Kensington, dat fiind faptul că Prințul George a fost înscris la școală. ”Majestățile Sale sunt încântate că au găsit o școală în care George va avea parte de un start fericit și de succes în educație”, anunțau, acum două săptămâni, Prințul William și soția sa, Kate, printr-un comunicat oficial emis de Palatul Kensington.

Surioara Charlotte va rămâne acasă, în timp ce George va începe școala

Așadar, Prințul George (4) va merge din septembrie la școală, iar părinții lui au ales Thomas’s School, din Battersea, ca fiind locul potrivit pentru această etapă a vieții lui. Și, după cum era de așteptat, Prințul George va avea parte de sprijinul părinților lui în acest pas, ei însoțindu-l în prima zi de școală, cu riscul de a isca o atenție nedorită asupra lor.

Îl vor însoți pe Prințul George în prima zi de școală

Prințul George va fi însoțit de părinți în prima zi de școală

Palatul Kensington a confirmat că atât Kate, cât și William (35) își vor însoți fiul la deschiderea anului școlar, joia viitoare, asemenea oricăror alți părinți. Ducii de Cambridge  vor fi întâmpinați la sosirea lor de către Helen Haslem, Head of Lower School, după care vor fi escortați către recepția din sala de clasă a Prințului George.

Școala Prințului George costă 17,604 lire sterline pe an

Viitorul rege, care a împlinit patru ani în iulie, a fost înscris într-o clasă mixtă (băieți + fete), iar costul acestei școli va  fi de 17,604 de lire sterline pe an. Potrivit unui site de specialitate britanic, această școală este cunoscută drept fiind de elită, ”cea mai bună educație pe care banii o pot cumpăra în Anglia”.

Așa arată școala la care va merge din septembrie Prințul George

Cu toate că prețul este unul piperat, competiția este foarte mare în ceea ce privește locurile disponibile de înscriere. De fapt, competiția este atât de acerbă, încât unii părinți își înscriu copiii pe liste încă de la nașterea lor. Prințul George s-a înscris, asemenea multor altor copii, încă din luna noiembrie anul trecut la această școală, pentru a putea urma, începând cu luna septembrie, cursurile.

Poziția directorilor principali vizavi de prezența Prințului George la cursuri

Prințul George (4) este așteptat

Ben și Tobyn Thomas, în calitate de fii fondatorilor școlii, dar și actualii directori ai școlii, au emis un comunicat oficial în care au anunțat prezența Prințului George. ”Suntem onorați și încântați că Majestățile Sale, Ducele și Ducesa de Cambridge, au ales Thomas Battersea ca școală pentru Prințul George. Abia așteptăm să-i urăm bun venit lui și celorlalți elevi în septembrie”, spuneau ei, acum câteva săptămâni.

Școală frecventată de staruri

Cara, și ea a fost elevă la această școală

Thomas’s School din Battersea a fost un loc de plecare pentru multe staruri cunoscute la nivel internațional. Cântăreața Florence Welch, modelul Cara Delevingne, dar și surorile ei, Poppy și Chloe Delevingne, au urmat cursurile acestei școli.

foto: arhivă OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA