Prințul George îi calcă pe urme Prințesei Kate. Talent impresionant al viitorului moștenitor al tronului

2 aprilie, 2024

Se pare că fiul cel mare al Prințesei de Wales și al Prințului William a moștenit de la mama sa o abilitate impresionantă. George va deveni următorul prinț moștenitor britanic, după ce tatăl său va urca pe tron.

Kate Middleton și Prințul George, Foto Getty (2) jpg

Și va fi un prinț din cale afară de talentat! George, care va împlini 11 ani în luna iulie, a moștenit harul în acest domeniu artistic întocmai ca mama sa, ca bunicul patern și ca străbunicul!

Despre ce este vorba?

În decembrie 2022, Prințul George, pe atunci în vârstă de nouă ani, i-a încântat pe fanii regali cu o pictură în acuarelă foarte festivă a unui ren.

Pictura a fost postată pe pagina oficială de Instagram a Prințului și a Prințesei de Wales și a atras rapid atenția fanilor impresionați.

Secțiunea de comentarii s-a umplut rapid de numeroase remarci admirative, toți lăudându-l pe micuț: „Aveți acolo un artist în devenire!”, a constatat unul dintre fanii regali.

Un alt fan a mai subliniat că Prințul George ”seamănă mult cu Regele Charles, în această privință.”

Artista Hannah Dale a făcut câteva observații publicației HELLO! legate de acest talent al băiatului: ”Este evident talentat. Are un ochi format, știe să fie atent la ce-l inspiră. Cu siguranță, îl inspiră dragostea pentru animale și dragostea pentru natură. Aici apare ceva ce i-a captat atenția. Sunt privilegiată c-am inspirat un copil în drumul spre artă”, a mai mărturisit Dale.

Prințesa de Wales împărtășește dragostea fiului ei cel mare pentru pictură, după ce a studiat istoria artei la Universitatea din St Andrews.

În 2021, a fost dezvăluită o pictură impresionantă, un peisaj realizat de Kate Middleton. Pictura i-a mișcat cu adevărat pe fanii regali, care nu mai conteneau cu laudele la adresa mamei celor trei copii regali George, Charlotte și Louis. Prințesa de Wales are o afinitate pentru artă: cochetează cu fotografia și adoră muzica. În câteva rânduri a demonstrat și acest talent, cântând public la pian.

Regele Charles este, de asemenea, un pictor talentat, lucrările sale fiind expuse pentru prima dată la Castelul Windsor în 1977. În 2022, 70 dintre picturile sale în acuarelă au fost expuse la The Garrison Chapel din Londra.

Întrucât și regretatul Prinț Philip avea o pasiune pentru pictură, el i-a oferit prințesei Eugenie un tablou drept cadou de nuntă.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg