Prințul George, în prima zi de școală! Iată cum s-a comportat la întâlnirea cu învățătoarea!

Iată că a venit și acea zi! Ziua în care băiețelul Ducilor de Cambridge merge în prima zi de școală și-și întâlnește, pentru prima dată, învățătoarea! Iată cum au decurs lucrurile și ce reacție a avut adorabilul George la întâlnirea cu colegii de clasă și învățătoarea!

George, în prima zi de școală
A fost însoțit de tatăl lui, Prințul William

Din păcate, din cauza celei de-a treia sarcină, Kate nu a putut fi prezentă în prima zi de școală a fiului ei. Totuși, Prințul William s-a ținut de promisiune și a fost cel care și-a însoțit fiul la acest eveniment atât de important din viața lui.

Așa se face că-n această dimineață, în jurul orei nouă, Prințul George și-a făcut apariția, de mână cu tatăl său, la porțile școlii Thomas’s Battersea. Ușor morocănos, dar ascultător, Prințul George a pășit în curtea școlii pentru prima oară și a întâlnit-o pe cea care îi va învățătoare în următorii patru ani.

A făcut cunoștință cu învățătoarea

Întâlnirea dintre cei doi a fost fix așa cum ne-am așteptat. Respectuos, Prințul George i-a întins mâna învățătoarei sale și s-a prezentat: George Cambridge. Da, așa apare scris în ”catalog” în dreptul numelui de familie, ”Cambridge”, după titlul nobiliar purtat de părinții săi.

Ba mai mult, după prezentare, George s-a simțit suficient de încrezător încât să-i dea mâna învățătoarei și s-o urmeze în clasă, pentru a-și întâlni colegii. Cum s-au întâmplat lucrurile după ce s-au închis ușile nu știm, însă bănuim că George s-a acomodat destul de repede, căci știm, din spusele mamei lui, că e un copil sociabil, care se înțelege bine cu cei de vârsta lui.

Cât despre uniforma purată de George este una specifică școlii pe care o urmează, fiind compusă dintr-un pulover în V, o cămașă albastră, pantaloni scurți, bleumarin, și pantofi negri cu șosete asortate. Drăgălaș, nu?

foto: getty images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA