Prinţul George învaţă să călărească. La 4 ani îi calcă pe urme tatălui său, prinţul William

24 mai, 2018
The Obamas Dine At Kensington Palace jpeg

Vă mai amintiţi de imaginea cu prinţul George călărind un căluţ din lemn, cadou primit de la soţii Obama cu ocazia vizitei lor în Marea Birtanie? Acel moment drăguţ când Ducesa de Cambridge îl introducea pe prinţ în această artă regală. Se ştie că regina Elisabeta a II-a este o împătimită a călăriei, la fel şi soţul său, Prinţul Philip, iar moştenitorul George pare să le calce pe urme.

image

Prinţului în vârstă de 4 ani şi 10 luni îi este insuflată această pasiune de către membrii familiei. Viitorul rege învaţă de pe acum să călărească şi a început deja lecţiile la Windsor. O sursă a declarat pentru Hello! că George se antrenează pe un ponei Shetland, care îi aparţine verişoarei tatălui său, Zara Tindall, ea însăşi un talent în ale călăriei: "William si Kate erau cu adevărat dornici să-l înveţe pe George să călărească - este ceva ce fac toţi regii şi toată familia adoră animale, dar, evident, el este mic, deci nu au avut cum să-l urce pe un cal. Aşa că au folosit unul dintre poneii Shetland şi l-au învăţat să călărească."

Prinţul William în 2001.

Pasiunea micului Geroge pentru cai a fost observată încă de acum doi ani, în timpul turneului oficial al Ducilor de Cambridge în Canada, când George s-a aşezat confortabil în şaua unui căluţ în miniatură în timpul unei petreceri pentru copii. De altfel, tatăl său, prinţul William, a învăţat să călărească tot pe un ponei când era de de vârsta lui George, fiind ajutat de prinţesa Diana.

image

Foto: Getty Images, Arhiva Ok!Recente pe Ok! Magazine

meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg