Prințul George, marele absent de la nunta nașului său, Hugh Grosvenor, Duce de Westminster

10 iunie, 2024

De-abia așteptam să-l revedem pe micul prinț alături de tatăl său la ceea ce presa britanică a numit "evenimentul anului" de la Londra, însă tocmai el a fost marele absent.

Prințul George nu și-a făcut apariția alături de tatăl său, așa cum ne așteptam. FOTO: Profimedia
Prințul George nu și-a făcut apariția alături de tatăl său, așa cum ne așteptam. FOTO: Profimedia

Vinerea trecută, în Marea Britanie, a fost una dintre acele zile în care s-au adunat personalități importante din toate domeniile. De altfel, Prințul William (41) a fost unul dintre principalii invitați la nunta lui Hugh Grosvenor și a Oliviei Henson. Ducele de Westminster este, de asemenea, unul dintre cei șapte nași ai Prințului George (10), care nu a putut participa la nuntă, pentru că era o zi lucrătoare și trebuia să meargă la școală.

Fiul Regelui Charles alIII-lea (75) a participat singur la eveniment, deoarece soția sa se află încă în recuperare după un tratament împotriva cancerului. De altfel, Kate Middleton (42) a lipsit și de la repetițiile paradei Trooping the Colour de sâmbătă, unde a surprins pe toată lumea trimițând o scrisoare tuturor trupelor pentru a le mulțumi pentru munca lor, dar și pentru a-și cere scuze că nu a putut fi prezentă din cauza bolii sale.

Hugh Grosvenor a fost întotdeauna foarte apropiat de Familia Regală britanică. Prietenia sa cu fiii Prințesei Diana este bine cunoscută. De fapt, în Marea Britanie se spune că a rămas prieten cu amândoi frații și că i-a invitat chiar la nuntă, deși Prințul Harry (39) nu a călătorit din Statele Unite pentru această zi importantă pentru unul dintre marii săi prieteni.

Prietenia a fost atât de mare încât William și Kate i-au cerut chiar Ducelui de Westminster să fie unul dintre nașii primului lor copil, deoarece primul născut al Prințului și Prințesei de Wales are până la șapte nași în total. În orice caz, a fost o zi importantă pentru Hugh Grosvenor, așa că s-a speculat că finul său va fi prezent. De asemenea, trebuie amintit că atât el, cât și Prințesa Charlotte știu prea bine ce înseamnă să faci parte dintr-o nuntă, fiind paji sau domnișoare de onoare în mai multe rânduri.

Cu toate acestea, a existat un motiv principal pentru care Prințul George nu a putut să-și vadă nașul spunând "Da". Nunta a avut loc într-o zi de vineri și, prin urmare, într-o zi lucrătoare. Acest lucru înseamnă că este o zi normală pentru școlile britanice, așa că nu a putut participa din acest motiv. În plus, este foarte important pentru părinți ca copiii lor să mențină un ritm școlar normal, pentru a nu le afecta studiile și ritmul cotidian, mai ales în această perioadă complicată pentru familia lor.

FOTO: Profimedia, Getty Images, Casa Regală



Recente pe Ok! Magazine

Prințul George profimedia 0881962444 jpg
Prințesa Charlotte colaj jpg
FotoJet Will și Kate jpg
Ducesa Sophie la Trooping the Colour Foto Profimedia (2) jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
Prințul George la Trooping the Colour Foto Profimedia (3) jpg
Natasha Archer, asistenta personală a Prințesei de Wales, Getty (1) jpg
Regina Mary în alb, GettyImages jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (3) jpg
FotoJet Wales jpg
Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg