Prinţul George, o apariţie adorabilă la prânzul de Crăciun

16 decembrie, 2015
The Christening Of Princess Charlotte Of Cambridge jpeg

Harry ┼či nepotul lui, George

Unde merg toate aceste capete ├«ncoronate, ├«n aceea┼či ma┼čin─â? Ei bine, Prin┼úul Harry, Kate Middleton ┼či adorabilul George, ├«n v├órst─â de doi ani, au fost fotografia┼úi, ast─âzi, ├«n timp ce se ├«ndreptau spre Palatul Buckingham, la pr├ónzul anual de Cr─âciun, oferit de Regin─â.

Pe scaunul din fa┼ú─â al Range Rover-ului regal l-am putut vedea pe elegantul Prin┼ú Harry, ├«n timp ce cumnata lui, ├«mbr─âcat─â ├«n ro┼ču, ┼či fiul ei cel mare au stat pe bancheta din spate. Este una dintre apari┼úiile foarte rare ale micu┼úului George, din ultimul timp, ├«ns─â trebuie s─â recunoa┼čtem c─â prin┼úul este ┼či mai fermec─âtor, cu buclele lui de p─âr blond, care i-a mai crescut ├«ntre timp.

Spre prânzul regal de la Buckingham

Nu ┼čtim de ce a lipsit William de la aceast─â recep┼úie, acolo unde au mai participat ┼či Charles ┼či Camilla, Prin┼úesa Eugenie ┼či Zara Phillips, printre al┼úi membri ai familiei regale.

Pr├ónzul de dinainte de Cr─âciun g─âzduit de Regin─â este o tradi┼úie regal─â, care ├«i permite suveranei s─â se ├«nt├ólneasc─â cu rude mai ├«ndep─ârtate, care nu sunt invitate s─â petreac─â S─ârb─âtorile cu ea, la re┼čedin┼úa de la Sandringham, ├«n Norfolk, pe 25 decembrie.

Foto: Printscreen DailyMail.co.uk