Prințul George, o apariție adorabilă la prânzul de Crăciun

harry si george
Harry și nepotul lui, George

Unde merg toate aceste capete încoronate, în aceeași mașină? Ei bine, Prințul Harry, Kate Middleton și adorabilul George, în vârstă de doi ani, au fost fotografiați, astăzi, în timp ce se îndreptau spre Palatul Buckingham, la prânzul anual de Crăciun, oferit de Regină.

Pe scaunul din față al Range Rover-ului regal l-am putut vedea pe elegantul Prinț Harry, în timp ce cumnata lui, îmbrăcată în roșu, și fiul ei cel mare au stat pe bancheta din spate. Este una dintre aparițiile foarte rare ale micuțului George, din ultimul timp, însă trebuie să recunoaștem că prințul este și mai fermecător, cu buclele lui de păr blond, care i-a mai crescut între timp.

kate si harry
Spre prânzul regal de la Buckingham

Nu știm de ce a lipsit William de la această recepție, acolo unde au mai participat și Charles și Camilla, Prințesa Eugenie și Zara Phillips, printre alți membri ai familiei regale.

Prânzul de dinainte de Crăciun găzduit de Regină este o tradiție regală, care îi permite suveranei să se întâlnească cu rude mai îndepărtate, care nu sunt invitate să petreacă Sărbătorile cu ea, la reședința de la Sandringham, în Norfolk, pe 25 decembrie.

Foto: Printscreen DailyMail.co.uk

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA