Prințul George și-a avertizat colegii de școală în privința lui William

28 septembrie, 2022
george 112 profimedia jpg

Fiul lui William și Kate este crescut cu „simțul datoriei” și este conștient de rolul său.

Prințul George și-a avertizat colegii de clasă care îl supărau că ar fi bine să „ai aibă grijă”, deoarece tatăl său, Prințul William, este moștenitorul tronului britanic, potrivit autoarei regale Katie Nicholl. 

„Tatăl meu va fi rege, așa că mai bine ai grijă”, susține expertul regal în cartea „ The New Royals”, că ar fi spus George, în vârstă de 9 ani. Nicholl mai scrie că George este conștient că într-o zi va fi el însuși rege.

„Își cresc copiii, în special pe Prințul George, pentru rolul pe care îl moștenesc, dar nu vor să îi îngreuneze cu simțul datoriei”.

Viitorul Rege, Prințul George, și sora lui, Prințesa Charlotte, au avut un comportament impecabil la înmormântarea suveranei.

Frații regali s-au numărat printre cei 2.000 de invitați la funeraliile monarhului. Cei mai tineri membri ai familiei regale au urmat sicriul Reginei la Westminster Abbey alături de Kate, William, Harry și Meghan.

George era îmbrăcat într-un costum bleumarin închis și cravată neagră, în timp ce Charlotte purta o haine neagră cu pliuri la spate și o mică potcoavă argintie prinsă în față, un dar de la iubita sa străbunică.

Deși devine din ce în ce mai informat cu privire la responsabilitățile pe care o să le aibă într-o zi, George se comportă în continuare ca un copil, chiar și în medii publice.

În iulie, a fost surprins făcând mutre amuzante în timp ce se uita la un meci la Wimbledon. Recent, după înmormântarea Reginei, a scos limba la fotografi.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg