Prinţul George şi Prinţesa Charlotte şi-au cunoscut frăţiorul

23 aprilie, 2018
gettyimages 950339748 jpg jpeg

De astăzi, familia Ducilor de Cambridge s-a mărit cu încă un membru, iar Prinţul George şi Prinţesa Charlotte au devenit frăţiorii mai mari ai unui băieţel. Era normal, aşadar, ca cei doi micuţi să se prezinte la Lindo Wing pentru a-l cunoaşte pe bebeluşul nr. 3.

Prinţul William, la ieşirea din maternitate, după ce i s-a născut al treilea copil. Aici, se îndrepta spre George şi Charlotte pentru a-i aduce la spital.

La câteva ore de la naşterea celui de-al treilea bebeluş, Prinţul William s-a întors la Palatul Kensington pentru a-i lua pe George şi Charlotte la maternitatea St. Mary, din Paddington, pentru a-şi cunoaşte frăţiorul mai mic. Aceştia au fost văzuţi apărând în faţă la Lindo Wing în jurul orei 18:50 (16:50 în Londra), alături de tatăl lor.

Prinţul George, emoţionat la întâlnirea cu frăţiorul mai mic

Nerăbdători să-şi cunoască frăţiorul

George şi Charlotte au sosit la spital să-şi cunoască frăţiorul

Pentru întâlnirea cu frăţiorul mai mic, George şi Charlotte au purtat ţinute în nuanţe de albastru, tocmai pentru a-l onora. Prinţesa Charlotte a îmbrăcat o rochiţă albastră cu un imprimeu floral şi un bolero bleumarin, iar fratele ei mai mare, Prinţul George, un outfit compus din tradiţionalii pantaloni scurţi, cămaşă albă şi cardigan bleumarin.

Mezinul Ducilor de Cambridge este al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic, după bunicul său, Prinţul Charles, tatăl său, Prinţul William, şi după fraţii lui, Prinţul George şi Prinţesa Charlotte. Acesta este cel de-al şaselea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, iar titlul său va fi ”Înălţimea Sa Regală, Duce de Cambridge”.

foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg