Prințul George și Prințesa Charlotte și-au cunoscut frățiorul

De astăzi, familia Ducilor de Cambridge s-a mărit cu încă un membru, iar Prințul George și Prințesa Charlotte au devenit frățiorii mai mari ai unui băiețel. Era normal, așadar, ca cei doi micuți să se prezinte la Lindo Wing pentru a-l cunoaște pe bebelușul nr. 3.

Prințul William, la ieșirea din maternitate, după ce i s-a născut al treilea copil. Aici, se îndrepta spre George și Charlotte pentru a-i aduce la spital.

La câteva ore de la nașterea celui de-al treilea bebeluș, Prințul William s-a întors la Palatul Kensington pentru a-i lua pe George și Charlotte la maternitatea St. Mary, din Paddington, pentru a-și cunoaște frățiorul mai mic. Aceștia au fost văzuți apărând în față la Lindo Wing în jurul orei 18:50 (16:50 în Londra), alături de tatăl lor.

Prințul George, emoționat la întâlnirea cu frățiorul mai mic
Nerăbdători să-și cunoască frățiorul
George și Charlotte au sosit la spital să-și cunoască frățiorul

Pentru întâlnirea cu frățiorul mai mic, George și Charlotte au purtat ținute în nuanțe de albastru, tocmai pentru a-l onora. Prințesa Charlotte a îmbrăcat o rochiță albastră cu un imprimeu floral și un bolero bleumarin, iar fratele ei mai mare, Prințul George, un outfit compus din tradiționalii pantaloni scurți, cămașă albă și cardigan bleumarin.

Mezinul Ducilor de Cambridge este al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic, după bunicul său, Prințul Charles, tatăl său, Prințul William, și după frații lui, Prințul George și Prințesa Charlotte. Acesta este cel de-al șaselea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, iar titlul său va fi ”Înălțimea Sa Regală, Duce de Cambridge”.

foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA