Prințul George va călca pe urmele tatălui său? Ce vizită importantă a făcut

23 iunie, 2023

Prințul George a fost văzut alături de Prințul William și Kate Middleton la Colegiul Eton, unde au studiat atât Prințul William, cât și Prințul Harry.

Printul George, Getty (1) jpg

Prințul George ar putea călca pe urmele tatălui, Prințul William, care a studiat la Colegiul Eton. Săptămâna aceasta, Prințul George, în vârstă de 9 ani, a fost văzut la Eton împreună cu părinții săi, Prințul William și Kate Middleton. Internatul de băieți cu 1.350 de elevi, unde atât Prințul William, cât și Prințul Harry au studiat, se află la doar o scurtă distanță de casa familiei regale, de Adelaide Cottage din Windsor.

Deși elevii de la Eton College au vârste cuprinse între 13 și 18 ani, ei trebuie să fie înscriși înainte de data de 30 iunie a anului școlar în care băiatul împlinește 10 ani. Prințul George va împlini 10 ani luna viitoare. Potrivit site-ului școlii, „după această dată, singura cale de intrare va fi prin burse sau prin înscrierea în clasa a șasea, care se deschid în anul 8 (pentru intrarea în anul 9) și în anul 11 (pentru intrarea în clasa a șasea)". Școala costă aproape 20.000 de dolari pe semestru și există trei semestre pe an. Există, de asemenea, o taxă de înscriere de 500 de dolari, scrie People.

Prințul George frecventează în prezent Lambrook School împreună cu frații săi mai mici, Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 5 ani. Școala pregătitoare educă copii până la vârsta de 13 ani. După ce anterior au fost înscriși la școli din Londra, trioul regal a început la noua școală în septembrie, după ce familia și-a mutat reședința la Windsor.

A fost pentru prima dată când George, Charlotte și Louis au frecventat împreună aceeași școală - anterior, prințul George și prințesa Charlotte au frecventat Thomas's Battersea, nu departe de reședința familiei de la Palatul Kensington din Londra, în timp ce prințul Louis a fost înscris la Willcocks Nursery School.

Când Prințul William a fost înscris la Colegiul Eton în 1995, el a devenit primul membru al familiei regale care a frecventat această școală. Regele Charles și Prințul Philip au mers amândoi la Gordonstoun, în Scoția.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg