Prințul George va fi obligatoriu separat de Prințesa Charlotte. De când intră în vigoare regula regală

12 iulie, 2024

Prințul George de Wales s-a născut pe 22 iulie 2013 la Londra, Regatul Unit. Este fiul Prințului William și al soției acestuia, Catherine, Prințesă de Wales și Ducesă de Cornwall. Este primul nepot al Regelui Charles al III-lea și al doilea în ordinea succesiunii la tron.

Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg

Întrucât este al doilea pe linia de succesiune la tron, Prințul George va trebui să fie separat de restul familiei sale regale în timpul călătoriilor cu avionul, chiar de anul viitor.

Este o cunoscută regulă regală, care previne pierderea a mai mulți succesori ai tronului, în cazul unui accident aviatic.

Prințul George va fi separat de tatăl său, Prințul William și de sora sa, Prințesa Charlotte, de anul viitor, în timpul călătoriilor, pe măsură ce regula regală va intra în vigoare.

Acest lucru se datorează faptului că cel mai mare copil al Prințului William și al Prințesei Kate, George, acum în vârstă de 10 ani, este al doilea pe linie la tron ​​după tatăl său.

O regulă regală importantă limitează dreptul la călătorii împreună, iar aceasta va intra în vigoare când tânărul prinț George va împlini 12 ani, în iulie 2025.

Prințul George profimedia 0881962444 jpg

Potrivit fostului pilot al regelui Charles, Graham Laurie, aceeași regulă s-a aplicat și în cazul lui William, odată ce a împlinit această vârstă în 1994.

„Am zburat cu toți patru: Prințul, Prințesa, Prințul William și Prințul Harry, până când Prințul William a împlinit 12 ani”, a spus Laurie pentru OK!.

„După aceea, actualul Prinț de Wales a trebuit să aibă o aeronavă separată. Am putut zbura toți patru împreună doar când erau tineri, cu permisiunea scrisă a Majestății Sale.

„Când William a împlinit 12 ani, el a zburat normal cu un 125 de la Northolt, iar noi am zburat cu 146 cu ceilalți trei.

Regula, care este menită să asigure continuitatea la tron va intra în vigoare pentru tânărul prinț George de anul viitor.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg