Prinţul George va merge la creşă! Cât îi va costa pe Ducii de Cambridge?

18 decembrie, 2015
printul george jpeg

Până acum s-a bucurat de tot timpul mamei sale, însă cum a intrat în peisaj şi surioara lui, e vremea ca cel dintâi născut al Ducilor de Cambridge să meargă la creşă.

[caption id="attachment_391567" align="alignnone" width="550"] Prinţul George va merge la creşă din luna ianuarie[/caption]

image

Aşadar, Casa Regală Britanică tocmai a anunţat că Prinţul George va merge la creşă, din luna ianuarie a anului viitor. Creşa se află la 20 de km de reşedina părinţilor, Anmer Hall, Norfolk, şi este construită într-o veche capelă.

Westacre Montessori School întruneşte, se pare, toate condiţiile Ducilor, aşa că lui George nu-i rămâne decât să se conformeze şi să se acomodeze cu schimbările din viaţa lui: lipsa bonelor, a părinţilor, obligaţia de a împărţi jucăriile cu ceilalţi copii, etc, cam de tot ce a beneficiat până acum. Oricum, suntem siguri că fălcosul nostru preferat n-o să fie prea încântat pentru început!

Aşa arată creşa la care va merge Prinţul George

Într-un comunicat oficial, creşa a anunţat că de-abia aşteaptă să-l aibă pe Prinţul George printre ei: ”Abia aşteptăm să-l întâmpinăm pe George la noi la creşă, acolo unde el va avea parte de o experienţă unică, asemenea tuturor copiilor care ne calcă pragul”.

Cât despre costuri, am aflat că Ducii au căutat în mod special o creşă modestă, nicidecum una dintre acele exclusiviste. Aşa se face că pentru o zi la creşă, Ducii vor ahita 33 de lire. Cu toate acestea, Prinţul William a anunţat că fiul său nu va merge în fiecare zi, ci doar în acelea în care el este de serviciu pe ambulanţa – elicopter.

Prinţul George va avea în jur de 20 de colegi de grupă, unii dintre ei cu nevoi speciale.