Ruptură iremediabilă. "Prințul Harry nu mai are niciun pic de respect pentru Camilla!"

18 iulie, 2022

Se pare că între Prințul Harry și mama lui vitregă ar exista niște tensiuni iremediabile.

Prințul Harry nu are un mare respect pentru Ducesa de Cornwall și nu are niciun interes în dezvoltarea unei relații cu ea, susține un expert regal citat de presa britanică.

harry camilla parker afp jpg

Camilla, în vârstă de 75 de ani, este mama vitregă a Ducelui de Sussex, în vârstă de 37 de ani, de când aceasta s-a căsătorit cu Prințul Charles, în 2005.

Cu toate acestea, experta regală Ingrid Seward a dezvăluit că relația celor doi s-a deteriorat în timp, iar Harry nu mai simte niciun fel de simpatie pentru ea.

„Nu cred că Harry este interesat să dezvolte o relație cu mama lui vitregă în această etapă a vieții sale.” Experta regală a explicat că, inițial, Prințul William și Prințul Harry au fost „foarte fericiți” să o primească pe Camilla în familie. Asta cu atât mai mult cu cât ducesa „a rămas în plan secund” și nu a intervenit în viața lor.

camilla profimedia 0700044668 jpg

Acum, însă, Seward nu crede că lucrurile mai stau la fel și că Harry și-ar fi pierdut respectul pentru mama lui vitregă. 

Comentariile lui Ingrid vin după ce biografa Prințesei Diana, Tina Brown, a declarat că ducele „nu o suportă” pe Camilla și că acest lucru ar putea adânci ruptura lui cu familia regală, căci Harry are de gând să dea din casă legat de Camilla și Charles în cartea pe care o pregătește.

3 camilla parker profimedia 0635083145 jpg jpeg

Ea a spus că Prințul William a ajuns să accepte relația tatălui său cu Camilla, dar a adăugat că Ducele de Sussex este extrem de supărat că ducesa de Cornwall va deveni regină consoartă, atunci când Prințul Charles va urca pe tron.Recente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg