Prințul Harry a dezvăluit ce vrea să devină Archie când va crește! Micuțul și-a uimit părinții

31 august, 2023

Noul documentar Netflix al Prințului Harry, „Heart of Invictus”, a fost lansat. În cadrul acestuia, el vorbește pe scurt și despre fiul său, Prințul Archie.

Prințul Harry despre Archie (1) jpg

Prințul Harry a făcut dezvăluiri inedite despre fiul său, Prințul Archie, în cadrul noului său serial Netflix, Heart of Invictus. El a vorbit despre ce vrea să devină băiatul său când va crește, precum și despre cum l-a învățat pe copilul de patru ani o lecție importantă de viață, notează The Express

Prințul Harry a spus: „Când vorbesc cu fiul meu Archie despre ce vrea să fie când va crește mare, în unele zile este astronaut, în altele pilot. Dar ceea ce îi reamintesc este că, indiferent ce vrei să fii când vei fi mare, caracterul tău este cel mai important.

Și nimic nu ne-ar face pe mama lui și pe mine mai mândri decât să-l vedem având caracterul celui pe care îl vedem astăzi în fața noastră - tu."

Este probabil ca dorința Prințului Archie de a deveni pilot să fi fost influențată de propria carieră a tatălui său, deoarece Harry a servit ca pilot în timpul celor 10 ani petrecuți în armata britanică, după ce a trecut pregătirea pentru a deveni pilot în Corpul de Aviație al Armatei.

Ulterior, el s-a calificat ca comandant de elicopter Apache în 2013, după trei ani de pregătire. În timpul unei misiuni de cinci luni în Afganistan, Harry a servit în calitate de copilot artilerist, unde a împărțit sarcinile de zbor și a preluat controlul asupra armelor din Apache-ul cu doi oameni.

El a detaliat o mare parte din această activitate a lui în cartea sa de memorii Spare, unde a dezvăluit în mod controversat câte persoane a ucis în timpul celor două misiuni din Afganistan.

În serialul recent lansat, Prințul Harry mai spune că nu ar fi putut să servească în armată dacă avea copii care îl așteptau acasă. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg