Prințul Harry a dezvăluit ce vrea să devină Archie când va crește! Micuțul și-a uimit părinții

31 august, 2023

Noul documentar Netflix al Prințului Harry, „Heart of Invictus”, a fost lansat. În cadrul acestuia, el vorbește pe scurt și despre fiul său, Prințul Archie.

Prințul Harry despre Archie (1) jpg

Prințul Harry a făcut dezvăluiri inedite despre fiul său, Prințul Archie, în cadrul noului său serial Netflix, Heart of Invictus. El a vorbit despre ce vrea să devină băiatul său când va crește, precum și despre cum l-a învățat pe copilul de patru ani o lecție importantă de viață, notează The Express

Prințul Harry a spus: „Când vorbesc cu fiul meu Archie despre ce vrea să fie când va crește mare, în unele zile este astronaut, în altele pilot. Dar ceea ce îi reamintesc este că, indiferent ce vrei să fii când vei fi mare, caracterul tău este cel mai important.

Și nimic nu ne-ar face pe mama lui și pe mine mai mândri decât să-l vedem având caracterul celui pe care îl vedem astăzi în fața noastră - tu."

Este probabil ca dorința Prințului Archie de a deveni pilot să fi fost influențată de propria carieră a tatălui său, deoarece Harry a servit ca pilot în timpul celor 10 ani petrecuți în armata britanică, după ce a trecut pregătirea pentru a deveni pilot în Corpul de Aviație al Armatei.

Ulterior, el s-a calificat ca comandant de elicopter Apache în 2013, după trei ani de pregătire. În timpul unei misiuni de cinci luni în Afganistan, Harry a servit în calitate de copilot artilerist, unde a împărțit sarcinile de zbor și a preluat controlul asupra armelor din Apache-ul cu doi oameni.

El a detaliat o mare parte din această activitate a lui în cartea sa de memorii Spare, unde a dezvăluit în mod controversat câte persoane a ucis în timpul celor două misiuni din Afganistan.

În serialul recent lansat, Prințul Harry mai spune că nu ar fi putut să servească în armată dacă avea copii care îl așteptau acasă. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg