Prințul Harry a refuzat ideea lui Charles pentru ziua de naștere a lui Lilibet! Ce cadou avea regele?

12 iunie, 2023

Regele Charles ar fi fost sfătuit de fiul său cel mic, Prințul Harry, să îi cumpere Prințesei Lilibet, nepoata lui, ceva "mai puțin extravagant" decât ce plănuise inițial.

regele charles cadou printesa lilibet jpg

Regele Charles plănuise să-i ofere nepoatei sale Lilibet un cadou foarte generos pentru cea de-a doua aniversare care a avut loc la începutul acestei luni. În schimb, monarhul a primit un "avertisment" din partea Prințului Harry cu privire la ce să cumpere micuței. Potrivit revistei OK! Magazine, Regele Charles a fost sfătuit să opteze pentru un cadou 'mai puțin extravagant' decât plănuise.

O sursă a explicat că Regele Charles și-a pus "asistenții să se uite la căsuțe personalizate, asemănătoare cu cele pe care regina Elisabeta și prințesa Margaret le aveau când erau mici". „Vrea să-i ofere lui Lili ceva ce va folosi și va fi al ei. Își va aminti pentru totdeauna - va fi o surpriză supremă”, a explicat sursa pentru OK! Magazine. 

Cu toate acestea, nu este clar dacă Regele Charles a ținut cont de dorințele lui Harry sau a trimis până la urmă cadoul pe care îl alesese inițial pentru Prințesa Lilibet, nepoata lui. 

Surse din familia regală au rămas rezervate în legătură cu petrecerea Prințesei Lilibet. S-a zvonit că petrecerea ei a avut loc la casa de 16 milioane de lire sterline din Montecito a Prințului Harry și Meghan Markle.

Anul acesta, Regele Charles alături de alți membrii seniori ai familiei regale nu au făcut urări publice pentru Prințesa Lilibet cu ocazia aniversării sale. O sursă regală a declarat pentru publicația amintită mai sus că acest lucru s-a datorat faptului că "nu marchează zilele de naștere ale membrilor care nu lucrează". „Ei, bineînțeles, îi urează lui Lilibet o zi de naștere foarte fericită, dar nimic nu va fi pus pe niciun canal", a susținut persoana din interior.

Se știe că anul trecut, regretata Regină Elisabeta a II-a i-a făcut urări publice sale pe Twitter. „Îi urez lui Lilibet o zi de naștere foarte fericită!", a împărtășit regina prin intermediul contului său oficial de socializare la acea vreme. Cu toate acestea, de atunci, relația dintre Prințul Harry și Meghan Markle și familia lui s-a degradat, mai ales după dezvăluirile prințului în cartea lui de memorii „Spare” și în urma docu-serialului de pe Netflix.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg