Prințul Harry a refuzat invitația la nunta regală a anului! Cum și-a motivat absența de la eveniment

5 iunie, 2024

Prințul Harry nu va participa la nunta regală a lui Hugh Grosvenor, Duce de Westminster, cu Olivia Henson! Evenimentul va avea loc pe 7 iunie!

Prințul Harry  GettyImages jpg

Prințul Harry a fost invitat la nunta anului în Marea Britanie, însă nu își va face apariția la eveniment! Publicația britanică People a confirmat că ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a fost invitat la viitoarea nuntă a lui Hugh Grosvenor, ducele de Westminster, cu Olivia Henson, care va avea loc la catedrala Chester din nordul Angliei, pe 7 iunie.

Cu toate acestea, Prințul Harry și Hugh Grosvenor au discutat, iar viitorul mire a înțeles că ducelui de Sussex îi este dificil să ia parte la eveniment. Totodată, se așteaptă ca Prințul William să fie prezent și să aibă rolul de ușier la ceea ce este considerată nunta regală a anului.

A fost o „înțelegere între cei doi prieteni”, descrie o sursă conversația dintre cei doi duci. O persoană din interior, apropiată de miri, a dezvăluit pentru People că Prințul Harry și ducele de Westminster au căzut de comun acord. Decizia a evitat cu siguranță întâlnirea inevitabilă în cazul în care frații înstrăinați, Prințul William, 41 de ani, și Prințul Harry, ar fi răspuns amândoi pozitiv invitației la nuntă. 

Călătoriile din Statele Unite ale Americii în Marea Britanie sunt dificile pentru Prințul Harry din cauza problemelor de securitate din țara sa natală. Sprijinul său oficial a fost eliminat după ce el și soția sa, Meghan Markle, s-au retras din rolurile lor regale și s-au mutat în statul natal al acesteia, California, în 2020.

De asemenea, ducele și ducesa de Sussex nu mai pot folosi Frogmore Cottage, fosta lor casă din Windsor Great Park, ca bază în timpul sejururilor în Marea Britanie. 

Hugh Grosvenor, viitorul mire, este nașul fiului de 5 ani al Prințului Harry și al lui Meghan, Prințul Archie, în vârstă de 5 ani, precum și al fiului cel mare al Prințului William și al lui Kate Middleton, prințul George, în vârstă de 10 ani.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg