Prințul Harry a refuzat invitația la nunta regală a anului! Cum și-a motivat absența de la eveniment

5 iunie, 2024

Prințul Harry nu va participa la nunta regală a lui Hugh Grosvenor, Duce de Westminster, cu Olivia Henson! Evenimentul va avea loc pe 7 iunie!

Prințul Harry  GettyImages jpg

Prințul Harry a fost invitat la nunta anului în Marea Britanie, însă nu își va face apariția la eveniment! Publicația britanică People a confirmat că ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a fost invitat la viitoarea nuntă a lui Hugh Grosvenor, ducele de Westminster, cu Olivia Henson, care va avea loc la catedrala Chester din nordul Angliei, pe 7 iunie.

Cu toate acestea, Prințul Harry și Hugh Grosvenor au discutat, iar viitorul mire a înțeles că ducelui de Sussex îi este dificil să ia parte la eveniment. Totodată, se așteaptă ca Prințul William să fie prezent și să aibă rolul de ușier la ceea ce este considerată nunta regală a anului.

A fost o „înțelegere între cei doi prieteni”, descrie o sursă conversația dintre cei doi duci. O persoană din interior, apropiată de miri, a dezvăluit pentru People că Prințul Harry și ducele de Westminster au căzut de comun acord. Decizia a evitat cu siguranță întâlnirea inevitabilă în cazul în care frații înstrăinați, Prințul William, 41 de ani, și Prințul Harry, ar fi răspuns amândoi pozitiv invitației la nuntă. 

Călătoriile din Statele Unite ale Americii în Marea Britanie sunt dificile pentru Prințul Harry din cauza problemelor de securitate din țara sa natală. Sprijinul său oficial a fost eliminat după ce el și soția sa, Meghan Markle, s-au retras din rolurile lor regale și s-au mutat în statul natal al acesteia, California, în 2020.

De asemenea, ducele și ducesa de Sussex nu mai pot folosi Frogmore Cottage, fosta lor casă din Windsor Great Park, ca bază în timpul sejururilor în Marea Britanie. 

Hugh Grosvenor, viitorul mire, este nașul fiului de 5 ani al Prințului Harry și al lui Meghan, Prințul Archie, în vârstă de 5 ani, precum și al fiului cel mare al Prințului William și al lui Kate Middleton, prințul George, în vârstă de 10 ani.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (2) jpg
Regina Letizia a Spaniei în Guatemala Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Profimedia (3) jpg
Prințul William 5 iunie Profimedia (2) jpg
Lady Amelia jpg
Prințesa Victoria, Prințesa Estelle și Prințul Daniel, Profimedia (3) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Frances Roche, mama Printesei Diana, si John Spencer, Viconte Althorp, tatal Dianei   profimedia 0210127921 jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle, Getty (7) jpg
Jetsun Pema Foto Instagram 1 jpg
Kate și Lilibet, Foto Getty și Misan Harriman PNG
Charles și Camilla cu diademă, GettyImages (2) jpg
Sarah Ferguson, Prințul Andrew, Elisabeta, Prințul Phillip, Profimedia jpg
Charles, Camilla, vizită de stat 2023, GettyImages jpg
Laurent Mariotte si Printul Albert de Monaco in bucatarie   Michael Alesi Palais Princier (3) jpg
Lilibet Diana Mountbatten Windsor, Profimedia (1) jpg