Prințul Harry a stat doar câteva ore la Londra, după care a zburat în Nigeria

9 mai, 2024

Susținut de o singură rudă, mezinul Regelui Charles a plecat imediat după încheierea slujbei oficiate pentru Invictus pentru a se reuni cu soția sa în Nigeria.

Singur la Londra. FOTO: Profimedia
Singur la Londra. FOTO: Profimedia

Prințul Harry a revenit marți la Londra pentru festivitățile prilejuite de cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus, a căror competiție inaugurală a avut loc la Londra, în urmă cu un deceniu, pentru veteranii și militari răniți ori bolnavi. Aniversarea a fost marcată printr-un panel marți și o slujbă la Catedrala St. Paul miercuri, unde Prințul Harry a luat cuvântul, iar actorul din „Homeland”, Damian Lewis, a recitat poemul „Invictus” (scriitorul poemului, William Henley, este comemorat cu un bust comemorativ în cripta catedralei).

Dintre cei care i-ar fi putut fi alături, singurul care l-a susținut, cu adevărat, a fost unchiul său din partea mamei, Contele Charles Spencer.

Per total, ceea ce ar fi putut fi o ocazie ideală pentru o reuniune tată-fiu s-a transformat într-o vizită-fulger, deoarece Prințul Harry a plecat la doar câteva ore după slujbă, pregătit să se alăture soției sale, Meghan Markle, pentru incursiunea pe care au fost invitați s-o facă în Nigeria. Se vorbește că cei doi au fost invitați de șeful Statului Major al Apărării, cel mai înalt oficial militar de rang din țară, pe care Prințul Harry l-a întâlnit la Jocurile Invictus de la Dusseldorf în septembrie anul trecut.

Vorbind pentru publicația „Hello!”, prietenul lui Harry și directorul Fundației Invictus Games, David Wiseman, a dat câteva detalii: „Mergem în Nigeria în următoarele câteva zile și vrem să vedem progresul care se face în ceea ce privește stabilirea și dezvoltarea recuperării sportului în acea națiune și să sărbătorim acest progres incredibil pe care l-au făcut."

Ce-i drept, Meghan Markle nici n-a vrut să pună piciorul în Marea Britanie, ca să nici nu-l eclipseze iar pe soțul său, dar mai ales pentru a nu deveni ea, din nou, ținta răutăților. Măcar în Nigeria e sigură că va fi tratată ca o adevărată regină!

FOTO: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Printul William si Printul George la Cupa Angliei pe Wembley  profimedia 0876390924 jpg
Kate Middleton foto profimedia jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William foto  Profimedia jpg
Kate și Elisabeta, Profimedia (2) jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley  GettyImages 1243116589 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (6) jpg
Printesa Kate in rochie verde Vampires Wife in Irlanda, 2020  GettyImages 1204950675 jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Charlene si Albert de Monaco Facebook2 jpg
FotoJet Meghan jpg
Prințesa Charlene Foto Profimedia (4) jpg
Sarah Ferguson Foto Profimedia jpg
Prințesa Anne și Prințul Haakon, Profimedia
Beatrice Borromeo Casiraghi si Pierre Casiraghi la Cannes  GettyImages 2154164316 jpg
Regina Mary la Fashion Summit, Profimedia (7) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Luxemburg  Gina Stefan, AGERPRES Casa Majestatii Sale (8) jpeg
Prințul William și părinții lui, Charles și Diana foto  GettyImages jpg