”Prințul Harry abia așteaptă să revină acasă!” Ducele vrea să-și ajute familia în perioada de criză

11 aprilie, 2024

Fluvii de informații s-au scris în legătură cu situația delicată dintre Prințul Harry și familia regală britanică. Însă așa cum bine a previzionat în trecut un expert regal, situațiile grele de viață îi pot readuce împreună.

Charles, Harry, William, Getty (2) jpg

Acum este cazul! Este unul dintre cei mai dificili ani ai monarhiei britanice, o situație de criză fără precedent, în care suveranul britanic și viitoarea regină sunt scoși complet din îndatoririle zilnice, din motive de sănătate. Au cancer și se tratează, iar terapiile specifice nu sunt deloc ușor de dus.

Regele Charles și Kate Middleton foto profimedia 0634987612 jpg

Se zvonește că Ducele de Sussex este „dornic să se întoarcă la Londra” pentru a ajuta „să preia o parte din îndatoriri”, întrucât familia regală se confruntă cu o criză de personal activ, pe fondul diagnosticului de cancer al Regelui Charles și al Prințesei Kate.

Într-un interviu exclusiv pentru HELLO! Canada, Christopher Andersen, autorul cărții ”The King: The Life of Charles III”, a susținut că Prințul Harry așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă în Marea Britanie luna viitoare pentru celebrarea celei de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus, și se aude că Harry ar fi deschis la ideea de a lucra ca membru regal activ, cu jumătate de normă.

„De fapt, este nerăbdător să se întoarcă la Londra și să ajute, să preia o parte din îndatoriri acum că problemele medicale ale Regelui și ale Prințesei de Wales au aruncat monarhia într-o stare de criză fără precedent”, a spus autorul Chris Daniels, colaborator HELLO! Canada.

Prințul Harry apare pe coperta HELLO! Canada, unde apare și informația: ”Este dorința sa secretă. Așteaptă cu nerăbdare un rol regal. Harry este foarte îngrijorat pentru tatăl său și îndurerat de diagnosticul pe care l-a primit Kate.”

Hello Canada jpg

Expertul regal e de părere că ar fi în interesul Regelui Charles să le acorde Ducelui și Ducesei de Sussex rolurile pe care le-au cerut inițial, cu jumătate de normă.

Căci atunci când au plecat în SUA, în 2020, asta ceruseră, de fapt: un program redus. Viața și circumstanțele actuale par că ar rezerva marea surpriză: chiar să li se îndeplinească dorința!

Foto: GettyImages & Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg