"Prinţul Harry" al Norvegiei se iubeşte cu un fost model Playboy

12 aprilie, 2018
marius playboy jpeg

Prinţul Haakon, Prinţesa Mette-Marit şi copiii lor. Marius, foto centru

Marius Borg Høiby are 21 de ani şi este fiul dintr-o relaţie anterioară al soţiei Prinţului Haakon al Norvegiei, Prinţesa Mette-Marit. Tânărul rebel şi hipster a renunţat, anul trecut, la statutul lui de membru al casei regale norvegiene şi a cerut respectarea vieţii sale, Marius mutându-se, în acelaşi timp, în Statele Unite pentru studii.

Probabil că Marius îşi cere dreptul la intimitate şi pentru a putea să te distreze ca orice tânăr de vârsta lui şi a se iubi cu fete pe care nu le-ai vedea, în mod normal, la un palat regal.

Este cazul fostului model Playboy Juliane Snekkestad, o norvegiancă de 22 de ani care trăieşte la Londra, acolo unde s-a făcut cunoscută în industria modellingului. Mai mult, Marius Borg Høiby ar fi urmat-o pe aceasta în capitala Angliei, mutându-se împreună cu ea în decembrie anul trecut. 

image

Coperta în cauză

După ce publicaţia norvegiană Se og Hør a scris un articol despre povestea de iubire a celor doi tineri norvegieni, cuplul regal format din Prinţesa Mette-Marit şi Prinţul moştenitor Haakon a trimis un comunicat în care se arată revoltaţi: "Considerăm acest lucru o violare a vieţii private şi o folosire foarte nepotrivită a titlului şi layout-ului de pe coperta revistei. Juliane este o tânără foarte talentată şi muncitoare. Nu este cinstit să fie prezentată în felul acesta pe coperta revistei Se and Hør."Recente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg