„Prințul Harry” al Norvegiei se iubește cu un fost model Playboy

Citeste tot despre:

Prințul Haakon, Prințesa Mette-Marit și copiii lor. Marius, foto centru

Marius Borg Høiby are 21 de ani și este fiul dintr-o relație anterioară al soției Prințului Haakon al Norvegiei, Prințesa Mette-Marit. Tânărul rebel și hipster a renunțat, anul trecut, la statutul lui de membru al casei regale norvegiene și a cerut respectarea vieții sale, Marius mutându-se, în același timp, în Statele Unite pentru studii.

Probabil că Marius își cere dreptul la intimitate și pentru a putea să te distreze ca orice tânăr de vârsta lui și a se iubi cu fete pe care nu le-ai vedea, în mod normal, la un palat regal.

Este cazul fostului model Playboy Juliane Snekkestad, o norvegiancă de 22 de ani care trăiește la Londra, acolo unde s-a făcut cunoscută în industria modellingului. Mai mult, Marius Borg Høiby ar fi urmat-o pe aceasta în capitala Angliei, mutându-se împreună cu ea în decembrie anul trecut. 

A post shared by Juliane Snekkestad (@julianesnekkestad) on

Coperta în cauză

După ce publicația norvegiană Se og Hør a scris un articol despre povestea de iubire a celor doi tineri norvegieni, cuplul regal format din Prințesa Mette-Marit și Prințul moștenitor Haakon a trimis un comunicat în care se arată revoltați: „Considerăm acest lucru o violare a vieții private și o folosire foarte nepotrivită a titlului și layout-ului de pe coperta revistei. Juliane este o tânără foarte talentată și muncitoare. Nu este cinstit să fie prezentată în felul acesta pe coperta revistei Se and Hør.”

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA