Prințul Harry ar fi vrut să îl crească pe fiul lui, Archie, în Africa

10 noiembrie, 2022
harry - meghan

Ducesa de Sussex a recunoscut că este fericită că s-a întors în California natală, dar Harry ar fi preferat să se mute pe un alt continent.

Prietena sa, Dame Jane Goodall, a dezvăluit că Prințul și-ar fi dorit să trăiască cu Meghan Markle în Africa, unde a petrecut unele dintre cele mai fericite momente din viața sa.

„A vrut să-l aducă pe Archie în Africa, ca să alerge desculț cu copiii africani”, spune ea despre fiul lor de trei ani. 

Nu a fost doar o speranță inactivă. În 2019, Sunday Times a dezvăluit că cei de la Palat au întocmit planuri pentru a le oferi ducelui și ducesei de Sussex o slujbă internațională importantă care i-ar fi putut face să se mute în străinătate după nașterea primului lor copil. 

S-a spus că consilierii Prințului Harry lucrează la un rol „personalizat” pentru cuplu, probabil în Africa, care ar combina unele activități în numele Commonwealth-ului împreună cu activități de caritate și un rol de promovare a Marii Britanii. 

Planul fusese elaborat de Sir David Manning, fostul ambasador britanic în SUA și consilier special pentru afaceri constituționale și internaționale.

harry- meghan

Desigur, planul nu a fost niciodată pus în aplicare, iar  cuplul a renunțat la atribuțiile regale și s-a mutat în America.

Dacă ar fi ales o viață în Africa, ar fi fost mai dificil pentru eisă semneze contracte profitabile cu companii americane precum Netflix, Spotify și BetterUp.

Harry are o dragoste profundă pentru continent și l-a vizitat de multe ori. Fosta lui iubită Chelsy Davy este din Zimbabwe și a înființat o organizație de caritate pentru a ajuta orfanii africani. Meghan are, de asemenea, o afinitate pentru Africa, ea recunoscând în podcastul său, Archetypes, că testele genealogice au descoperit că strămoșii ei sunt nigerieni în proporție de 43%. 

Mama fostei actrițe, Doria Ragland, este afro-americană, iar tatăl ei, Thomas Markle, fost regizor de lumini la Hollywood, este de origine olandeză-irlandeză.

Ducele și ducesa de Sussex au anunțat că părăsesc viața regală în 2020, la mai puțin de doi ani după ce s-au căsătorit la Windsor.



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg