Prințul Harry ar fi vrut să îl crească pe fiul lui, Archie, în Africa

10 noiembrie, 2022
harry - meghan

Ducesa de Sussex a recunoscut că este fericită că s-a întors în California natală, dar Harry ar fi preferat să se mute pe un alt continent.

Prietena sa, Dame Jane Goodall, a dezvăluit că Prințul și-ar fi dorit să trăiască cu Meghan Markle în Africa, unde a petrecut unele dintre cele mai fericite momente din viața sa.

„A vrut să-l aducă pe Archie în Africa, ca să alerge desculț cu copiii africani”, spune ea despre fiul lor de trei ani. 

Nu a fost doar o speranță inactivă. În 2019, Sunday Times a dezvăluit că cei de la Palat au întocmit planuri pentru a le oferi ducelui și ducesei de Sussex o slujbă internațională importantă care i-ar fi putut face să se mute în străinătate după nașterea primului lor copil. 

S-a spus că consilierii Prințului Harry lucrează la un rol „personalizat” pentru cuplu, probabil în Africa, care ar combina unele activități în numele Commonwealth-ului împreună cu activități de caritate și un rol de promovare a Marii Britanii. 

Planul fusese elaborat de Sir David Manning, fostul ambasador britanic în SUA și consilier special pentru afaceri constituționale și internaționale.

harry- meghan

Desigur, planul nu a fost niciodată pus în aplicare, iar  cuplul a renunțat la atribuțiile regale și s-a mutat în America.

Dacă ar fi ales o viață în Africa, ar fi fost mai dificil pentru eisă semneze contracte profitabile cu companii americane precum Netflix, Spotify și BetterUp.

Harry are o dragoste profundă pentru continent și l-a vizitat de multe ori. Fosta lui iubită Chelsy Davy este din Zimbabwe și a înființat o organizație de caritate pentru a ajuta orfanii africani. Meghan are, de asemenea, o afinitate pentru Africa, ea recunoscând în podcastul său, Archetypes, că testele genealogice au descoperit că strămoșii ei sunt nigerieni în proporție de 43%. 

Mama fostei actrițe, Doria Ragland, este afro-americană, iar tatăl ei, Thomas Markle, fost regizor de lumini la Hollywood, este de origine olandeză-irlandeză.

Ducele și ducesa de Sussex au anunțat că părăsesc viața regală în 2020, la mai puțin de doi ani după ce s-au căsătorit la Windsor.Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
Ducii de Sussex sursa  Profimedia jpg
charles -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles  GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg