Prințul Harry ar fi vrut să îl crească pe fiul lui, Archie, în Africa

10 noiembrie, 2022
harry - meghan

Ducesa de Sussex a recunoscut că este fericită că s-a întors în California natală, dar Harry ar fi preferat să se mute pe un alt continent.

Prietena sa, Dame Jane Goodall, a dezvăluit că Prințul și-ar fi dorit să trăiască cu Meghan Markle în Africa, unde a petrecut unele dintre cele mai fericite momente din viața sa.

„A vrut să-l aducă pe Archie în Africa, ca să alerge desculț cu copiii africani”, spune ea despre fiul lor de trei ani. 

Nu a fost doar o speranță inactivă. În 2019, Sunday Times a dezvăluit că cei de la Palat au întocmit planuri pentru a le oferi ducelui și ducesei de Sussex o slujbă internațională importantă care i-ar fi putut face să se mute în străinătate după nașterea primului lor copil. 

S-a spus că consilierii Prințului Harry lucrează la un rol „personalizat” pentru cuplu, probabil în Africa, care ar combina unele activități în numele Commonwealth-ului împreună cu activități de caritate și un rol de promovare a Marii Britanii. 

Planul fusese elaborat de Sir David Manning, fostul ambasador britanic în SUA și consilier special pentru afaceri constituționale și internaționale.

harry- meghan

Desigur, planul nu a fost niciodată pus în aplicare, iar  cuplul a renunțat la atribuțiile regale și s-a mutat în America.

Dacă ar fi ales o viață în Africa, ar fi fost mai dificil pentru eisă semneze contracte profitabile cu companii americane precum Netflix, Spotify și BetterUp.

Harry are o dragoste profundă pentru continent și l-a vizitat de multe ori. Fosta lui iubită Chelsy Davy este din Zimbabwe și a înființat o organizație de caritate pentru a ajuta orfanii africani. Meghan are, de asemenea, o afinitate pentru Africa, ea recunoscând în podcastul său, Archetypes, că testele genealogice au descoperit că strămoșii ei sunt nigerieni în proporție de 43%. 

Mama fostei actrițe, Doria Ragland, este afro-americană, iar tatăl ei, Thomas Markle, fost regizor de lumini la Hollywood, este de origine olandeză-irlandeză.

Ducele și ducesa de Sussex au anunțat că părăsesc viața regală în 2020, la mai puțin de doi ani după ce s-au căsătorit la Windsor.



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg