Prinţul Harry continuă să greşească! Ce a trecut pe certificatul de naştere al fiicei lui?

26 iunie, 2021
1 printul harry meghan markle jpg jpeg

O copie de-ale certificatului de naştere al micuţei Lilibet Diana a ajuns în posesia tabloidului britanic The Sun, după care a făcut înconjurul lumii datorită conţinutului său ofensator – în viziunea unora – la adresa familiei regale britanice. Ce scrie pe el?

Harry a fost trecut pe certificatul de naştere al fiicei sale, cum era şi normal să se întâmple, însă ceea ce a atras atenţia presei este titulatura folosită de acesta. Primul nume al tatălui fetiţei este Duce de Sussex, iar cel de-al doilea este Majestatea Sa, cu toate că acesta acceptase să nu mai folosească titlul după retragerea sa din familia regală.

Harry (36) şi soţia lui Meghan (38) au căzut de acord să renunţe să li se mai spună Alteţele lor Regale încă din ianuarie anul trecut, la scurt timp după ce au anunţat că nu vor mai fi membri seniori ai familiei regale britanice.

Totuşi, cu toate că nu mai foloseau titlurile respective, celor doi soţi nu li s-a luat niciodată cu adevărat acest privilegiu, relatează The Sun.

Cum e trecută mama Megahn pe certificatul de naşterea l lui Lilibet?

Numele din buletin

Mama fetiţei n-a ţinut deloc la formalităţi în cazul naşterii celui de-al doilea copil al ei, ea fiind trecută pe certificatul de naştere al lui Lili Rachel Meghan Markle, numele ei din buletin, adică.

Este o schimbare majoră faţă de prima dată când a devenit mamă. Când a venit pe lume Archie (2), soţia lui Harry şi-a trecut toate titlurile pe care le avea atunci – Rachel Meghan Alteţa Sa Regală Ducesa de Sussex.

În acel prim certificat de naştere, la profesia proaspetei mămici era trecut „Prinţesă de Marea Britanie”. Cel de-al doilea certificat de naştere, emis în Santa Barbara, confirmă faptul că Lilibet Diana Mountbatten-Windsor a fost născută la ora 11.40 a.m., pe 6 iunie, în Santa Barbara Cottage Hospital, care se află în apropierea casei Ducilor de Sussex.

Interesant de văzut e dacă gestul lui Harry va deranja pe cineva. E posibil să da, având în vedere că există britanici care i-au cerut acestuia să nu mai fie numit nici măcar Duce de Sussex, după retragerea lui din familia regală şi acuzaţiile pe care le-a i le-a adus monarhiei în interviurile cu Oprah Winfrey.

În plus, a spus chiar el că nu va mai folosi titulatura Alteţa Sa Regală, de ce nu se ţine de cuvânt? În nebunia pe care a creat-o cu dezvăluirile sale, nu i se va ierta cu una, cu două răzgândirea sa. Tot mai des spune ceva şi apoi îşi retrage cuvinte sau face invers decât spune, lucru care-i afectează credibilitatea tot mai mult.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}