Prințul Harry, crud cu tatăl său: l-a înjurat atunci când Regele Charles n-a mai vrut să-i dea bani

12 aprilie, 2023

Prăpastia dintre Regele Charles și fiul său mai mic, Harry, pare că s-a adâncit teribil în urma discuțiilor legate de bani.

Prințul Harry, Regele Charles  sursa   Getty jpg

Ei bine, Regele Charles ar fi încetat să îi mai răspundă lui Harry la telefon după ce Ducele de Sussex și-a tratat tatăl ca pe o bancă și apoi l-a înjurat în timpul unei dispute explozive despre bani, susține o nouă carte cu dezvăluiri despre familia regală.

În volumul „Our King”, care urmează să fie lansat în curând, autorul regal Robert Jobson susține că Charles a întrerupt contactul telefonic cu fiul său cel mic, mutat peste Ocean, după ce Harry l-a înjurat, în timpul unei dispute explozive pe tema banilor. Ducele de Sussex și-ar fi pierdut cumpătul, atunci când cererile sale de fonduri nu au fost îndeplinite de către Charles.

„Regele Charles a încetat pur și simplu să mai primească apelurile lui Harry după ce fiul său l-a înjurat și a cerut în mod repetat fonduri”, scrie Jobson.

„Când regina l-a întrebat pe Charles de ce nu a cedat, el i-a spus că nu este o bancă”. 

În aceeași carte, Jobson susține că regina a obosit să tot audă criticile cuplului de Sussex la adresa instituției monarhiei. Elisabeta credea, de asemenea, că dragostea lui Harry pentru Meghan „îi întunecă judecata”.

Jurnalistul britanic a adăugat că Prințul Harry a început, apoi, să o bombardeze cu telefoane pe bunica sa, regretata Regina Elisabeta: „În cele din urmă, regina i-a cerut să vorbească direct cu tatăl său”, scrie Jobson, într-un extras din cartea sa, publicat în Daily Mail.

Între timp, Prințul Harry și Meghan Markle au fost etichetați ca fiind „narcisiști” și „obsedați de sine” pentru că nu au confirmat dacă vor participa la încoronarea istorică a Regelui Charles, pe 6 mai, deși au fost invitați oficial.

„Este absolut nepoliticos. Acest lucru este tipic narcisist pentru că, la sfârșitul zilei, este vorba despre sărbătorirea regelui. Aceasta nu este o telenovelă - este un eveniment ceremonial extrem de important”, a declarat comentatorul regal Rafe Heydel-Mankoo pentru British News Channel.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Prințul William Foto Getty Images (1) jpg
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg