Prințul Harry de dinainte de Meghan era un bărbat fericit, amuzant și autentic. Cine spune asta

28 februarie, 2024

Harry era un tip „fantastic” înainte s-o cunoască pe Meghan Markle, „nu avea niciun filtru și era foarte distractiv”, dezvăluie un expert regal.

Corespondentul regal veteran Valentine Low a vorbit la emisiunea The Sun's Royal Exclusive despre cum era Prințul Harry înainte să apară soția lui în viața sa.

harry william kate hepta 2759303 jpg jpeg

„Era fantastic să scrii despre el. Unul dintre lucrurile pe care le iubeam despre Harry era că nu avea niciun filtru. Întotdeauna l-am văzut pe Harry ca fiind autentic, ceea ce era fantastic și, de asemenea, prințul era destul de imprevizibil.”

Valentine a adăugat că una dintre amintirile sale preferate cu Prințul Harry a fost într-un turneu în străinătate din 2012.

„Unul dintre reportajele mele regale preferate a fost în Jamaica, în turneul din 2012, când Harry se întrecea pe o pistă de curse cu Usain Bolt și, practic, a trișat și l-a bătut pe acesta în cursa de 50 de metri. A fost un moment fantastic, neregizat, care cu siguranță l-a luat prin surprindere și pe Usain Bolt.”

Valentine a adăugat că echipa lui Harry era influențată adesea de „energia, viziunea și entuziasmul prințului”.

Totul s-a schimbat după ce Prințul Harry a început să se întâlnească cu Meghan, în 2016, iar în 2018, cei doi s-au căsătorit la Capela Sfântul George din Windsor. Apoi, în 2020, Ducele și Ducesa de Sussex au făcut anunțul extraordinar că se retrag de la îndatoririle regale.

Acum, Harry și Meghan locuiesc în California cu cei doi copii ai lor, Prințul Archie, în vârstă de patru ani, și Prințesa Lilibet, de doi ani. De când s-a retras de la palat, relația lui Harry cu familia sa a devenit una tensionată, cu atât mai mult cu cât acesta a făcut o serie de dezvăluiri care nu le-au picat bine celor de la Palat. 

Din păcate, acel Harry amuzant și veșnic cu zâmbetul pe buze, care apărea mereu alături de fratele său, Prințul William, și cumnata Kate Middleton la evenimente regale a rămas în trecut. La fel și legătura lui odată indestructibilă cu familia sa...

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg