Prințul Harry, declarații tăioase în cel mai recent discurs. De ce crede că mama lui ar fi îngrozită

24 septembrie, 2024

Ducele de Sussex s-a aflat luni la New York, la un eveniment în cadrul căruia a ținut un discurs impresionant, ocazie cu care a rememorat-o pe mama sa, Prințesa Diana, dar și una dintre misiunile cele mai importante ale vieții ei.

Printul Harry Printesa Diana jpg

Prințul Harry, mezinul Regelui Charles care a împlinit recent 40 de ani, a vorbit ieri la New York despre cum se simte în rolul de tată și de ce e de părere că prințesa Diana, regretata sa mamă, ar fi „îngrozită”. Ducele de Sussex a luat cuvântul la The Halo Trust luni după-amiază.

Prințul Harry la New York, 23 septembrie, Profimedia (1) jpg

Fiul cel mic al Regelui Charles a avut un discurs puternic și din inimă, luni după-amiază, în timp ce participa la un angajament special cu The HALO Trust din New York City.

Prințul Harry a fost prezent la o recepție unde prezența era admisă doar pe bază de invitație, organizată la New York în Midtown Manhattan. Publicația HELLO! a avut reprezentanți și a relatat implicarea Ducelui de Sussex.

HALO Trust lucrează pentru a curăța minele terestre și alte dispozitive explozive lăsate în urmă de conflicte, iar prințesa Diana a fost puternic implicată în această misiune, înainte de moartea ei prematură în 1997.

Printesa Diana a vizitat în anul 1997 Angola  jpeg

Este istorică intervenția sa din Angola când s-a plimbat pe un câmp minat, în ideea atragerii atenției asupra acestui pericol uriaș.

Harry i-a continuat munca și s-a luptat pentru idealurile mamei sale. Evident, a fost emoționat când a vorbit despre muncă și despre ce a însemnat aceasta pentru mama lui.

„A duce mai departe moștenirea ei este o responsabilitate pe care o iau incredibil de în serios”, a spus el audienței. Mezinul regal a amintit despre vizita sa în Angola în 2019 și a recunoscut că Diana ar fi „îngrozită” că încă mai există mine!

Prințul Harry, Duce de Sussex, și toți invitații veniți la evenimentul newyorkez HALO Trust au celebrat acțiunea de eliminare a minelor antipersonal din Angola.

Ca tată, Harry a spus că este și mai conștient de pericolul acestora, în continuarea semnalului de alarmă tras de Lady Di.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Regele Philippe al Belgiei si mezina sa, Printesa Eleonore   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regina Letizia in rochie neagra HM reciclata   profimedia 0911287405 jpg
Regele Charles în vizită la Dumfries House, GettyImages (1) jpg
Regina Rania a Iordaniei GettyImages 1426113968 jpg
Prințul Haakon si Prințesa Mette Marit in vacanta de vara din 2023, alaturi de Printul Sverre Magnus si Ingrid Alexandra (2) jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Kate Middleton Printul William Foto Getty Images jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry și Regina Mathilde profimedia 0910918039 jpg
Kate și William în 2011 GettyImages 118526034 jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințesa Anne în Olanda, Profimedia (3) jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (2) jpg
Printesa Alexia a Olandei   profimedia 0909124511 jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley   GettyImages 962843532 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg