Prințul Harry, doborât de Britney Spears? Cât de bine se vinde cartea controversată a artistei

27 octombrie, 2023

Cartea controversată a cântăreței Britney Spears, "The Woman In Me", a apărut abia săptămâna aceasta, dar se dovedește a fi deja un bestseller.

Printul Harry Britney Spears jpg

Vedeta pop Britney Spears a declarat că autobiografia sa, "The Woman In Me", a devenit cea mai bine vândută carte de memorii a unei celebrități din toate timpurile, după ce a fost lansată pe 24 octombrie. Pe X, fostul Twitter, cântăreața în vârstă de 42 de ani și-a informat cei 55 de milioane de urmăritori de pe platformă despre succesul cărții.

Ea a postat un scurt video și o imagine cu coperta "The Woman In Me" și a scris: "Se întâmplă !!!!! Cartea mea este cea mai bine vândută carte de memorii a unei celebrități.  

Mulțumesc fanilor care m-au susținut !!!! Vă iubesc pe toți !!! #TheWomaninMe @gallerybooks @simonandschuster".

Postarea ei a sugerat că "The Woman In Me" a depășit acum cartea de memorii a Prințului Harry, Spare, care a fost publicată pe 10 ianuarie 2023. Spare a devenit instantaneu un bestseller New York Times în urma lansării sale, Prințul Harry publicând anterior fragmente înainte de debut. Cartea s-a vândut în peste 1,4 milioane de exemplare în prima zi și a doborât astfel recordurile anterioare. Acest lucru înseamnă că "The Woman In Me" a lui Britney Spears ar fi trebuit să vândă mai mult decât această cifră pentru a-l întrece pe Prințul Harry.

Editorii Simon & Schuster, editorii cărții "The Woman In Me", nu au publicat încă cifrele de vânzări ale cărții în prima zi. Daily Express a contactat editorul pentru a comenta această cifră. Potrivit editurii Penguin Random House, Spare s-a vândut în prima săptămână în 3,2 milioane de exemplare în întreaga lume, în toate formatele, inclusiv în format tipărit, digital și audio, The Express

Spare a ajuns pe primul loc în multe țări, inclusiv în Marea Britanie, America, Australia, Franța, Germania, Brazilia și Danemarca, printre altele. În plus, Spare a înregistrat cele mai mari vânzări din prima zi pentru o carte de non-ficțiune publicată de Penguin Random House, cea mai mare editură comercială din lume. 

În cartea ei, Britney Spears face dezvăluiri neașteptate despre relația ei cu Justin Timberlake, care ar fi pus-o să facă avort după ce a rămân însărcinată cu copilul lui. În carte, ea face mărturisi și despre cariera ei de succes și despre tutela tatălui. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg