Prințul Harry, fermecat și eclipsat de superba regină în roșu. În ce context a avut loc inedita întâlnire

23 septembrie, 2024

Prințul Harry a participat în weekend la o cină organizată de Organizația Mondială a Sănătății la New York. De data aceasta fără soția sa, Meghan Markle.

Chiar și-așa, nici de data aceasta n-a fost el cel care a atras toate privirile, ci o superbă regină europeană, Mathilde a Belgiei, invitată și ea la același eveniment la care a participat, printre alții, și actorul Forest Whitaker. 

Prințul Harry și Regina Mathilde profimedia 0910918098 jpg

Întâlnirea are loc la o zi după ce Harry a participat singur la concertul de caritate al lui Kevin Costner, organizat la casa starului de pe plajă, în timp ce Meghan a rămas acasă, scuza ei fiind că este „bolnavă”.

La evenimentul de la New York, care a avut ca subiect stoparea violenței împotriva copiilor, cea care a strălucit, fără dubii, a fost Regina-consoartă a Belgiei, îmbrăcată într-o superbă rochie roșie midi, cu accesorii în același ton. În vârstă de 51 de ani, soția Regelui Filip este una dintre cel mai bine îmbrăcate regalități europene, lucru demonstrat de fiecare dată la evenimentele publice la care aceasta își face apariția.

După ce aceasta a ținut un discurs la cina organizată de Organizația Mondială a Sănătății, Prințul Harry a salutat-o, vizibil încântat să întâlnească în America un reprezentant al regalităților europene, o mare familie din care face și el parte. Și căruia, umblă vorba, îi duce tot mai acut dorul. 

Pe de altă parte, și familia regală britanică se pare că este mai deschisă față de o reconciliere, după ce Regele Charles și Prințul William i-au urat public „La mulți ani” lui Harry, atunci când ducele a împlinit 40 de ani pe 15 septembrie. 

Mesajele de „La mulți ani” din partea Regelui Charles și a Prințului William sunt o surpriză, deoarece urările publice de ziua de naștere sunt de obicei rezervate membrilor activi ai familiei regale și doar ocazional celor care nu mai au un rol la Palat. 

Foto: Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2011 GettyImages 118526034 jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințesa Anne în Olanda, Profimedia (3) jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (2) jpg
Printesa Alexia a Olandei   profimedia 0909124511 jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley   GettyImages 962843532 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
Kate Middleton si Prințul William Foto Getty Images jpg
Regina Maxima in rochie verde cu pene   profimedia 0909485842 jpg
Meghan Markle  Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg