Prinţul Harry, gelos pe asistentul chipeş al lui Meghan Markle?

14 martie, 2019
1 profimedia 0408772124 jpg jpeg

Există un nou bărbat atrăgător în viaţa Ducesei de Sussex! Slim fit, fermecător şi bun profesionist.

Calităţi care-o încântă pe Meghan şi-l alarmează pe Harry! Sătulă de angajatele femei care nu rezistă să lucreze pentru ea şi-şi dau demisia pe bandă rulantă, Meghan a schimbat macazul şi şi-a adus un bărbat în staff. Este vorba despre noul ei secretar de presă, unul care se întâmplă să fie tânăr şi frumuşel, pe numele lui Christian Jones.

profimedia 0408772163 jpg jpeg

Bine, acest Christian nu se ocupă doar de interesele media ale ducesei însărcinate, ci va lucra şi pentru ceilalţi trei tineri regali de la Kensington: Prinţul Harry, Prinţul William şi Kate Middleton. Iar CV-ul îl recomandă pentru job, chiar dacă Harry şi-ar fi dorit un angajat mai puţin chipeş pentru el şi soţia lui. Christian a absolvit în 2011 Universitatea Cardiff din Ţara Galilor, cu specializarea Ştiinţe Economice, şi a lucrat, apoi, pentru guvernul britanic. Între 2014 şi 2016, acesta a fost ofiţer de presă la Ministerul de Finanţe, apoi a lucrat ca scriitor de discursuri la departamentul cunoscut sub numele de Brexit. Funcţii grele, nu-i aşa?

Evident că Prinţul Harry n-a fost foarte încântat să afle că prima sarcină a acestui nou secretar de presă a fost să ia un prânz intim cu Meghan într-un restaurant şic din Notting Hill, pe 17 ianuarie. „A fost furios. Meghan a insistat foarte mult ca acest Christian Jones să fie angajat încă din decembrie anul trecut. Încă de-atunci, prinţul nu l-a văzut cu ochi buni. Odată cu acest prânz privat, Harry a luat foc!“, spune o sursă apropiată Ducesei de Sussex, citată de presa britanică. Bine, nici Meghan nu este foarte diplomată când vorbeşte încontinuu şi cu mult entuziasm despre noul ei angajat.

profimedia 0413486647 jpg jpeg

„Este atât de încântată că şi-a găsit un aliat nou după ce a fost lăsată baltă de trei angajaţi de-ai ei, încât nu încetează să-l laude şi îi acaparează tot timpul“, continuă aceeaşi sursă. Mai mult, Meghan este de părere că secretarul ei seamănă perfect cu fostul ei partener din serialul „Suits“, Mike Ross aka Patrick J. Adams, iar acest lucru nu poate fi decât un bonus. Cum spuneam, acest Christian suplu ca un manechin şi cu deosebit gust vestimentar va lucra şi pentru Prinţul Harry, aşa că tânărul trebuie sa aibă grijă. Să aibă grijă cu nevasta însărcinată a acestuia…

Foto profimediaimages.roRecente pe Ok! Magazine

Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana foto  GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto  Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
costumul rosu purtat de Printesa Kate, acum si de Majestatea Sa Margareta  Profimedia, Casa Majestatii Sale jpg
Meghan Markle poze din culise 3 jpg
Kate Middleton și Prințul William foto  GettyImages jpg
India Hicks la nunta Dianei profimedia 0235756704 (5) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle sursa  GettyImages jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei a depus juramantul militar in fata tatalui sau, Regele Philippe al Belgiei  Casa Regala belgiana (1) jpg
Prințesa Anne și viceamiralul Sir Timothy Laurence, Getty (3) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu in vizita din Spania  Casa Majestatii Sale (16) jpeg
Caroline de Monaco și primul ei soț, Philippe Junot 2 profimedia 0220277682 jpg
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (2) jpg
Mike si Zara Tindall  GettyImages 1323667056 jpg
Charlene Albert Monaco profimedia 0765259119 jpg
Printesa Eugenie si Printesa Beatrice, alaturi de tatal lor, Printul Andrew GettyImages 539387856 jpg