Prințul Harry îl pistona pe Charles pentru bani, deși primise milioane de la Netflix. "Nu sunt bancă!"

6 decembrie, 2022

Se vehiculează sume de sute de milioane de dolari pe care le-ar fi primit Harry și Meghan din dealurile lor cu Netflix și Spotify. Ei bine, cu toate acestea, umblă vorba că buzunarele Ducilor de Sussex sunt iarăși goale. 

Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg

Documentarul în șase părți pe care Harry și Meghan îl fac pentru Netflix este rezultatul contractului de aproape o sută de milioane de dolari semnat între cele două părți, iar unii ar rezuma afacerea, mai pe scurt, așa: Harry și-a vândut familia. La propriu. Și cu toate acestea, sunt semne că lucrurile n-ar sta deloc bine în ceea ce privește finanțele ducilor. 

Conform ziarului The Sun, se pare că Harry a „bombardat-o” pe regretata Regină Elisabeta „cu apeluri telefonice când acesta a luat o pauză de la sarcinile regale din cauza mobilității ei înrăutățite”, ceea ce ar însemna că acest lucru a început din octombrie anul trecut, când a escaladat starea de sănătate a bunicii lui.

harry charles jpg

„Harry nu stă atât de bine pe cât ar crede oamenii. El dorea bani”, a declarat un insider pentru ziarul britanic. „Defuncta regină a fost întotdeauna fericită să vorbească cu Harry, dar când aceasta a început să ceară bani, i-a spus: De ce nu vorbești cu tatăl tău?. Harry i-a răspus că Charles nu-i mai preia apelurile. Apoi, când regina l-a întrebat pe Charles ce are de gând să facă în privința asta, el i-a spus: „Nu sunt bancă!”.

Potrivit aceluiași articol, Charles a insistat că fiul său să își trimită doleanțele doar prin e-mail, prin intermediul asistentului său personal. Insiderul citat nu detaliază dacă, până la urmă, Charles a acceptat să fie bancă și să-și finanțeze fiul risipitor din America.

meghan-  harry

Cu toate acestea, este cât se poate de clar că Ducii de Sussex duc o viață haotică în California dacă, după atâtea dealuri bănoase cu giganți de streaming, au rămas cu conturile goale și la mila regelui pe care acum îl denigrează într-un așa-zis documentar.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (3) jpg
diana si harry   profimedia jpg
Carole Middleton si Michael Middleton la Bucklebury Manor, Berkshire  GettyImages 106909323 jpg
Prințul Louis foto Profimedia jpg