Prințul Harry îl pistona pe Charles pentru bani, deși primise milioane de la Netflix. "Nu sunt bancă!"

6 decembrie, 2022

Se vehiculează sume de sute de milioane de dolari pe care le-ar fi primit Harry și Meghan din dealurile lor cu Netflix și Spotify. Ei bine, cu toate acestea, umblă vorba că buzunarele Ducilor de Sussex sunt iarăși goale. 

Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg

Documentarul în șase părți pe care Harry și Meghan îl fac pentru Netflix este rezultatul contractului de aproape o sută de milioane de dolari semnat între cele două părți, iar unii ar rezuma afacerea, mai pe scurt, așa: Harry și-a vândut familia. La propriu. Și cu toate acestea, sunt semne că lucrurile n-ar sta deloc bine în ceea ce privește finanțele ducilor. 

Conform ziarului The Sun, se pare că Harry a „bombardat-o” pe regretata Regină Elisabeta „cu apeluri telefonice când acesta a luat o pauză de la sarcinile regale din cauza mobilității ei înrăutățite”, ceea ce ar însemna că acest lucru a început din octombrie anul trecut, când a escaladat starea de sănătate a bunicii lui.

harry charles jpg

„Harry nu stă atât de bine pe cât ar crede oamenii. El dorea bani”, a declarat un insider pentru ziarul britanic. „Defuncta regină a fost întotdeauna fericită să vorbească cu Harry, dar când aceasta a început să ceară bani, i-a spus: De ce nu vorbești cu tatăl tău?. Harry i-a răspus că Charles nu-i mai preia apelurile. Apoi, când regina l-a întrebat pe Charles ce are de gând să facă în privința asta, el i-a spus: „Nu sunt bancă!”.

Potrivit aceluiași articol, Charles a insistat că fiul său să își trimită doleanțele doar prin e-mail, prin intermediul asistentului său personal. Insiderul citat nu detaliază dacă, până la urmă, Charles a acceptat să fie bancă și să-și finanțeze fiul risipitor din America.

meghan-  harry

Cu toate acestea, este cât se poate de clar că Ducii de Sussex duc o viață haotică în California dacă, după atâtea dealuri bănoase cu giganți de streaming, au rămas cu conturile goale și la mila regelui pe care acum îl denigrează într-un așa-zis documentar.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}