Prințul Harry, în vizorul islamiștilor radicali! Ducele de Sussex, amenințat cu lichidarea

4 decembrie, 2023

Presa germană trage semnalul de alarmă. Prințul Harry a ajuns în vizorul islamiștilor radicali, care văd în lichidarea Ducelui de Sussex un „act simbolic de răzbunare”. Drept urmare, plănuiesc să-l atace.

Prințul Harry Dusseldorf (1) jpg

Odată cu apariția autobiografiei sale ”Rezervă” la începutul anului, Prințul Harry a primit multe dezaprobări legate de detaliile deloc necesare legate de serviciul său militar în Afganistan. Între 2007 și 2013 el a fost copilot de elicopter acolo și a dezvăluit cum a ucis 25 de talibani în Afganistan. Amenințările au început chiar de atunci, căci i-a scos din sărite pe islamiștii radicali. Prințul Harry a descris experiențele sale de război ca fiind unele teribile. „Gândul la asta încă îmi dă fiori pe șira spinării”, a spus Harry atunci.

În urmă cu o săptămână, „AS-Sahab Media Foundation”, portalul media al-Qaeda, a cerut populației musulmane din întreaga lume să efectueze un atac asupra lui Harry, precizează BKA, scrie Digi.24.

Scopul este de a „produce atacuri sângeroase și revoluții pentru a-i sprijini pe palestinieni”. Organizația teroristă Hamas ar trebui sprijinită „dintr-o singură lovitură”. Prințul Harry și SUA au fost numiți drept ținte prioritare în apelul teroriștilor. BKA vede noul apel ca un „act simbolic de răzbunare și pedeapsă pentru toți susținătorii Israelului” în războiul actual împotriva teroriștilor Hamas. Harry a fost „vinovat” prin misiunea sa în Afganistan, „execuția” lui are, așadar, un „motiv suficient”, se arată în raportul BKA, consultat de Focus, publicația germană care vrea să-l atenționeze de Ducele de Sussex de un eventual pericol.

E important, căci Ducele de Sussex se află acum descoperit. El a pierdut protecția și paza regale, din moment ce s-a mutat în SUA și s-a retras de la îndatoririle regale.

Și publicația BNN a scris despre islamiștii care-l vor pe Harry lichidat: ”Prințul Harry se confruntă cu amenințările unui atac islamist pe fondul tensiunilor globale în creștere”, a notat aceasta.

Amenințarea este cât de poate de urgentă și reală pentru mezinul Regelui Charles, fost membru regal care și-a declarat aversiunea pentru talibani. Scopul este sprijinirea conducătorilor palestinieni în războiul din Orientul mijlociu. Cu siguranță, Prințul Harry se pune la adăpost în perioada următoare, căci el și așa este preocupat mereu de siguranța sa și a familiei sale.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi   profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg
Regina Letizia (2) jpg
harry william kate hepta 2759303 jpg jpeg
Printul Ernst August de Hanovra si Printesa Caroline de Monaco la balconul Palatului Princiar din Monaco   GettyImages 77978912 jpg
Prințul Pavlos și Prințesa Marie Chantal profimedia 0851475097 jpg
Prințul Harry prezent la Londra pe 7 septembrie 2023 la ceremonia WellChild Awards, Profimedia jpg
Prințul și Prințesa Michael de Kent GettyImages 2034834696 jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Kate și William în negru 1, Getty jpg
Regina Camilla jpg
Regina Letizia (1) jpg