Prințul Harry, în vizorul islamiștilor radicali! Ducele de Sussex, amenințat cu lichidarea

4 decembrie, 2023

Presa germană trage semnalul de alarmă. Prințul Harry a ajuns în vizorul islamiștilor radicali, care văd în lichidarea Ducelui de Sussex un „act simbolic de răzbunare”. Drept urmare, plănuiesc să-l atace.

Prințul Harry Dusseldorf (1) jpg

Odată cu apariția autobiografiei sale ”Rezervă” la începutul anului, Prințul Harry a primit multe dezaprobări legate de detaliile deloc necesare legate de serviciul său militar în Afganistan. Între 2007 și 2013 el a fost copilot de elicopter acolo și a dezvăluit cum a ucis 25 de talibani în Afganistan. Amenințările au început chiar de atunci, căci i-a scos din sărite pe islamiștii radicali. Prințul Harry a descris experiențele sale de război ca fiind unele teribile. „Gândul la asta încă îmi dă fiori pe șira spinării”, a spus Harry atunci.

În urmă cu o săptămână, „AS-Sahab Media Foundation”, portalul media al-Qaeda, a cerut populației musulmane din întreaga lume să efectueze un atac asupra lui Harry, precizează BKA, scrie Digi.24.

Scopul este de a „produce atacuri sângeroase și revoluții pentru a-i sprijini pe palestinieni”. Organizația teroristă Hamas ar trebui sprijinită „dintr-o singură lovitură”. Prințul Harry și SUA au fost numiți drept ținte prioritare în apelul teroriștilor. BKA vede noul apel ca un „act simbolic de răzbunare și pedeapsă pentru toți susținătorii Israelului” în războiul actual împotriva teroriștilor Hamas. Harry a fost „vinovat” prin misiunea sa în Afganistan, „execuția” lui are, așadar, un „motiv suficient”, se arată în raportul BKA, consultat de Focus, publicația germană care vrea să-l atenționeze de Ducele de Sussex de un eventual pericol.

E important, căci Ducele de Sussex se află acum descoperit. El a pierdut protecția și paza regale, din moment ce s-a mutat în SUA și s-a retras de la îndatoririle regale.

Și publicația BNN a scris despre islamiștii care-l vor pe Harry lichidat: ”Prințul Harry se confruntă cu amenințările unui atac islamist pe fondul tensiunilor globale în creștere”, a notat aceasta.

Amenințarea este cât de poate de urgentă și reală pentru mezinul Regelui Charles, fost membru regal care și-a declarat aversiunea pentru talibani. Scopul este sprijinirea conducătorilor palestinieni în războiul din Orientul mijlociu. Cu siguranță, Prințul Harry se pune la adăpost în perioada următoare, căci el și așa este preocupat mereu de siguranța sa și a familiei sale.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg