Prințul Harry încalcă o tradiție regală și îi oferă o mare responsabilitate Doriei Ragland, soacra lui

30 mai, 2024

Prințul Harry și Meghan Markle au refuzat să angajeze o bună cu studii, așa cum era tradiția în familia regală britanică, și preferă ca Doria Ragland, mama ei, să se ocupe de copiii lor.

Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg

Prințul Harry și Meghan Markle au decis să nu angajeze o bonă și își vor crește copiii de acum înainte într-o manieră mai „tradițională”.

Poate că Prințul William și Prințesa Kate se bazează pe ajutorul unei bone calificare pentru cei trei copii ai lor, însă Prințul Harry, 39 de ani, și Meghan Markle, 42 de ani, preferă o abordare mai tradițională.

Sursele publicației britanice Express dezvăluie că soții Sussex au ales ca de îngrijirea copiilor să se ocupe mama lui Meghan, Doria Ragland, ea asumându-și rolul de bonă a Prințului Archie și a Prințesei Lilibet. Se zvonește că au ajuns și la această decizie după serii de parteneriate nereușite cu bone profesioniste.

„Harry și Meghan au folosit mai multe bone în trecut, dar acum că Doria s-a mutat cu familia, ea a făcut un pas înainte pentru a ajuta la îngrijirea copiilor”, a declarat sursa. „Uneori există un ajutor suplimentar, dar Doria lucrează îndeaproape cu Meghan pentru a se asigura că micuții sunt crescuți într-un mediu familial unit și plin de iubire.”

Inițial, soții Sussex o angajaseră pe Lorren Khumalo, asistentă și consultant pediatric, pentru a avea grijă de Prințul Archie la scurt timp după nașterea lui. La acea vreme, familia locuia la Frogmore Cottage înainte de a-și anunța decizia de a renunța la rolul de membri ai familiei regale în activitate și de a se muta în Statele Unite.

Într-un interviu de anul trecut, Lorren Khumalo a povestit prima sa vizită la Frogmore Cottage pentru a-i întâlni pe Harry și Meghan, menționând că, în ciuda faptului că a primit o amendă pentru depășirea vitezei, a fost uimită comportamentul normal și primitor al prințului.

De asemenea, s-a zvonit că Meghan și Harry au fost nevoiți să concedieze o bonă după un incident nocturn tulburător cu Prințul Archie, ceea ce i-a făcut să fie precauți în privința angajărilor ulterioare. 

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Regele Felipe si Regina Letizia in ziua Incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, si Regele Juan Carlos in ziua abdicarii fortate  Getty Images jpg
Audrey Hepburn ;i Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor la Trooping the Colour 2024 profimedia 0881839450 jpg
Printul Albert de Monaco si Printesa Charle, cu copiii Printul Jacques si Printesa Gabriella cu flacara olimpica  Eric Mathon, Axel Bastello, Michael Alesi, Gaetan Luci, Palatul Princiar (4) jpg
Royal Ascot jpg
Louis Ducruet si Marie Ducruet, Printul Albert de Monaco, Printesa Stephanie de Monaco, Camille Gottlieb  GettyImages 1747255950 jpg
Lady Gabriella Kingston Regele Charles si Regina Camilla jpg
Prințesa Beatrice, Foto Getty (1) jpg
kate middleton (4) jpg
Lady Louise Windsor, skinny jeans vs Trooping the Colour  Profimedia jpg
Ducesa Sophie foto GettyImages 2157423693 jpg
Felipe, Letizia, Prințesa Elena, Prințesa Cristina și Inaki Urdangarin, 2011, Getty jpg
Margareta a României în Finlanda colaj Facebook jpg
Regele Juan Carlos cu fiicele Infanta Cristina si Infanta Elena si nepotii Juan Valentin Urdangarin, Felipe Juan Froilan si Victoria Federica de Marichalar  GettyImages 2143422506 jpg
Prințul Carl Philip și Sofia ai Suediei profimedia 0882286416 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (4) jpg
regele frederik al danemarcei si gemenii lui foto instagram jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (8) jpg