Prințul Harry încalcă o tradiție regală și îi oferă o mare responsabilitate Doriei Ragland, soacra lui

30 mai, 2024

Prințul Harry și Meghan Markle au refuzat să angajeze o bună cu studii, așa cum era tradiția în familia regală britanică, și preferă ca Doria Ragland, mama ei, să se ocupe de copiii lor.

Doria Ragland și Prințul Harry  foto   Shutterstock jpg

Prințul Harry și Meghan Markle au decis să nu angajeze o bonă și își vor crește copiii de acum înainte într-o manieră mai „tradițională”.

Poate că Prințul William și Prințesa Kate se bazează pe ajutorul unei bone calificare pentru cei trei copii ai lor, însă Prințul Harry, 39 de ani, și Meghan Markle, 42 de ani, preferă o abordare mai tradițională.

Sursele publicației britanice Express dezvăluie că soții Sussex au ales ca de îngrijirea copiilor să se ocupe mama lui Meghan, Doria Ragland, ea asumându-și rolul de bonă a Prințului Archie și a Prințesei Lilibet. Se zvonește că au ajuns și la această decizie după serii de parteneriate nereușite cu bone profesioniste.

„Harry și Meghan au folosit mai multe bone în trecut, dar acum că Doria s-a mutat cu familia, ea a făcut un pas înainte pentru a ajuta la îngrijirea copiilor”, a declarat sursa. „Uneori există un ajutor suplimentar, dar Doria lucrează îndeaproape cu Meghan pentru a se asigura că micuții sunt crescuți într-un mediu familial unit și plin de iubire.”

Inițial, soții Sussex o angajaseră pe Lorren Khumalo, asistentă și consultant pediatric, pentru a avea grijă de Prințul Archie la scurt timp după nașterea lui. La acea vreme, familia locuia la Frogmore Cottage înainte de a-și anunța decizia de a renunța la rolul de membri ai familiei regale în activitate și de a se muta în Statele Unite.

Într-un interviu de anul trecut, Lorren Khumalo a povestit prima sa vizită la Frogmore Cottage pentru a-i întâlni pe Harry și Meghan, menționând că, în ciuda faptului că a primit o amendă pentru depășirea vitezei, a fost uimită comportamentul normal și primitor al prințului.

De asemenea, s-a zvonit că Meghan și Harry au fost nevoiți să concedieze o bonă după un incident nocturn tulburător cu Prințul Archie, ceea ce i-a făcut să fie precauți în privința angajărilor ulterioare. 

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg