Prinţul Harry, îngrijorat în privinţa reginei. Cei doi au o relaţie foarte bună

22 februarie, 2022
7 regina10 jpg jpeg

Prinţul Harry este îngrijorat din cauza problemelor de sănătate pe care regina le întâmpină, asta în timp ce membrii familiei regale nu vor să dezvăluie nimic despre lupta pe care acesta o duce cu coronavirusul. Familia regală a rămas tăcută şi când prinţul Charles şi Camilla au fost testaţi pozitiv.

Vestea că regina are Covid a venit pe fondul unei preocupări mai ample pentru sănătatea ei.

În octombrie, s-a anunţat că monarhul a decis să urmeze sfaturile medicilor şi să-şi reducă temporar atribuţiile regale.

stanga
dreapta
3 regina9 jpg jpeg
7 regina10 jpg jpeg

În ziua în care şi-a anulat călătoria planificată în Irlanda, regina a fost dusă la spital pentru a efectua nişte teste preliminare. Cu toate acestea, rezultatele nu au fost niciodată dezvăluite. De atunci, regina se ocupă de îndatoririle zilnice din spatele zidurilor palatului.

După o perioadă de odihnă în timpul sărbătorilor de Crăciun, pe 5 februarie, ajunul începerii Jubileului său de platină, ea a apărut într-o formă ceva mai bună, asta în timp ce a găzduit o recepţie la Sandringham House pentru organizaţiile caritabile locale. În timp ce se deplasa cu ajutorul unui baston, suverana s-a plimbat prin sala de bal din casa ei din Norfolk pentru a vorbi cu mai mulţi oaspeţi.

Regina, care a fost văzută folosind pentru prima dată un basot în urmă cu patru luni, în timpul unei logodne la Westminster Abbey, a primit oaspeţi săptămâna trecută, după ce s-a întors la Castelul Windsor.

De data aceasta ea a stârnit îngrijorare după ce le-a recunoscut celor doi oaspeţi ai săi - viitorul secretar al serviciilor de apărare, general-maior Eldon Millar şi predecesorului său, James Macleod, că nu se poate deplasa către ei pentru pentru o strângere de mână, asta în timp ce făcea semne în picioare.

Pe fondul acestor probleme de sănătate, un comentator regal spune că Prinţul Harry este îngrijorat pentru bunica lui: „Regina are 95 de ani şi, evident, simte tensiunea pierderii soţului ei, precum şi înaintarea în vârstă”, a spus Katie Nicholl pentru OK!

Prinţul Harry s-a mutat în SUA în 2020 împreună cu familia sa. Dar el a subliniat de mai multe ori că legătura cu regina a rămas puternică. „Eu şi bunica mea avem o relaţie foarte bună şi ne înţelegem”, a spus el în timpul interviului cu Oprah Winfrey.