Prințul Harry, între ciocan și nicovală! Meghan n-a luat niciodată în calcul împăcarea cu familia regală

12 februarie, 2024

Un biograf regal susține că Meghan Markle ar putea fi un obstacol în calea dezghețării relațiilor dintre Prințul Harry și Regele Charles. Ducele de Sussex a făcut deja primul pas.

sussex ei dimensiuneok jpg

Neașteptată această desfășurare de evenimente! Anul 2024 a început cu un șir nesfârșit de evenimente importante la Palatul regal britanic. Însă pe măsură ce ele se derulează, fanii regali par din ce în ce mai dezorientați în aproximarea deznodământului. Întrebarea este simplă: se va împăca Prințul Harry cu rudele sale de origine? Și mai ales cum va tolera Meghan Markle această decizie, în condițiile în care ea nu s-a mai gândit niciodată la împăcare?

Ar putea fi surpriza anului

Biograful regal Tom Bower a făcut o analiză pertinentă în legătură cu posibilitatea ca Ducele de Sussex să se împace oficial cu tatăl său recent diagnosticat cu cancer, Regele Charles.

Expertul regal continuă să aibă o poziție sceptică. El a spus în weekend în cadrul unei emisiuni TV că e totuși puțin probabil ca Prințul Harry să uite de toate problemele cu familia sa doar întrucât tatăl său s-a îmbolnăvit.

El a spus: „Harry a aruncat cele mai groaznice insulte și atacuri asupra Familiei Regale - împotriva tatălui său, a mamei sale vitrege Camilla și în special asupra fratelui său și a Prințesei Kate, Prințesa de Wales. Este foarte greu să credem că acele lucruri îngrozitoare spuse de el în interviurile sale pot fi eliminate dintr-o dată, doar din cauza acestui șoc teribil legat de sănătatea regelui.”

Prințul Harry a venit urgent în Marea Britanie și și-a vizitat tatăl la Clarence House, pe Regele Charles, în vârstă de 75 de ani. Au avut o întrunire scurtă, care a condus la multiple scenarii legate de o eventuală împăcare și chiar revenire la ”bază”.

Cert este că niciun expert regal nu crede că poate fi fezabilă ipoteza reîntoarcerii lui Harry în sânul familiei regale, căci asta ar însemna un cutremur în cealaltă familie. Este greu de crezut că înverșunata Meghan și-ar da acordul pentru o asemenea împăcare.

Foto: Getty Images și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg