Prințul Harry, între ciocan și nicovală! Meghan n-a luat niciodată în calcul împăcarea cu familia regală

12 februarie, 2024

Un biograf regal susține că Meghan Markle ar putea fi un obstacol în calea dezghețării relațiilor dintre Prințul Harry și Regele Charles. Ducele de Sussex a făcut deja primul pas.

sussex ei dimensiuneok jpg

Neașteptată această desfășurare de evenimente! Anul 2024 a început cu un șir nesfârșit de evenimente importante la Palatul regal britanic. Însă pe măsură ce ele se derulează, fanii regali par din ce în ce mai dezorientați în aproximarea deznodământului. Întrebarea este simplă: se va împăca Prințul Harry cu rudele sale de origine? Și mai ales cum va tolera Meghan Markle această decizie, în condițiile în care ea nu s-a mai gândit niciodată la împăcare?

Ar putea fi surpriza anului

Biograful regal Tom Bower a făcut o analiză pertinentă în legătură cu posibilitatea ca Ducele de Sussex să se împace oficial cu tatăl său recent diagnosticat cu cancer, Regele Charles.

Expertul regal continuă să aibă o poziție sceptică. El a spus în weekend în cadrul unei emisiuni TV că e totuși puțin probabil ca Prințul Harry să uite de toate problemele cu familia sa doar întrucât tatăl său s-a îmbolnăvit.

El a spus: „Harry a aruncat cele mai groaznice insulte și atacuri asupra Familiei Regale - împotriva tatălui său, a mamei sale vitrege Camilla și în special asupra fratelui său și a Prințesei Kate, Prințesa de Wales. Este foarte greu să credem că acele lucruri îngrozitoare spuse de el în interviurile sale pot fi eliminate dintr-o dată, doar din cauza acestui șoc teribil legat de sănătatea regelui.”

Prințul Harry a venit urgent în Marea Britanie și și-a vizitat tatăl la Clarence House, pe Regele Charles, în vârstă de 75 de ani. Au avut o întrunire scurtă, care a condus la multiple scenarii legate de o eventuală împăcare și chiar revenire la ”bază”.

Cert este că niciun expert regal nu crede că poate fi fezabilă ipoteza reîntoarcerii lui Harry în sânul familiei regale, căci asta ar însemna un cutremur în cealaltă familie. Este greu de crezut că înverșunata Meghan și-ar da acordul pentru o asemenea împăcare.

Foto: Getty Images și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania, Prințul Hussein, Getty Images jpg
Principesa Sofia a Romaniei la Varsovia  FOTO Casa Majestatii Sale (2) jpg
Andrea Charlotte Casiraghi profimedia 0738715961 jpg
Mary a Danemarcei, Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia foto profimedia 0848652378 jpg
Infanta Cristina și Inaki foto profimedia 0701319405 jpg
kate middleton costum verde getty jpg
Regina Camilla a primit la Clarence House câini utilitari, Foto Getty Images (3) (1) jpg
sarah ferguson gettyimages jpg
Meghan Markle și Prințul Harry  foto   Getty jpg
Eliza Spencer și Amelia Spencer (5) jpg
Prințul Harry, Regele Charles  sursa   Getty jpg
Kate Middleton și William la schi, 2016, Getty (5) jpg
Umberto si Sofia de Saxa Coburg, copiii lui Konstantin al Bulgariei si al spanioloaicei Maria Garcia de la Rasilla   profimedia 0289651007 jpg
Regina Camilla la dineul pentru președintele Republicii Coreea (2) jpg
FotoJetMiddletons (1) jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg